logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Nicoll na veletrhu Aquatherm představí zajímavé novinky ze sanitární techniky

CT Point Pohořelice, Hala P06 – podtlakové odvodnění Akasison
CT Point Pohořelice, Hala P06 – podtlakové odvodnění Akasison

Nebude chybět ani ukázka instalace podtlakového systému odvodnění střech Akasison nebo odhlučněné vnitřní kanalizace dBlue a FRIAPHON.



Přijďte na náš stánek č. 533 v hale 5.
Zaregistrujte se a získejte vstupenku zdarma. Kód pro registraci je 2055330.


Nicoll Česká republika představí na veletrhu Aquatherm 2020 novinky v sortimentu předstěnových instalačních systémů i ostatních sanitárních výrobků.

Předstěnové instalační systémy

Kromě klasických předstěnových WC modulů pro zazdění i do sádrokartonových konstrukcí najdete v nabídce konstrukční prvky pro umyvadla, pisoáry, bidety a výlevky. Novinkou, kterou na veletrhu představíme, je SANIT INEO FronTop – univerzální splachovač s ovládáním zepředu nebo shora a možností snížené výšky. Představuje skutečné řešení problémů pro podkroví, malé místnosti a parapety. Pomáhá šetřit cenný prostor a implementovat kreativní koncepty koupelen.

Video FronTop


Představíme také speciální program pro imobilní osoby – WC modul, prvek pro madla, prvek pro umyvadlo, to vše doplněno i elektronickými bezdotykovými ovládacími tlačítky nebo s funkcí oddáleného spláchnutí. Tyto výrobky a mnoho dalších uvidíte na našem stánku.

Vystavena budou také nejrůznější designová ovládací tlačítka včetně elektronického bezdotykového tlačítka SANIT INEO SCOP ze skla.

Podívejte se jak vypadá a funguje na videu.

Sifony s vlisovaným těsněním


Novinkou mezi našimi sifony s vlisovaným těsněním je sifon pro sprchové vaničky Turboflow XS Magnetech, který funguje na principu suché magnetické klapky. Je ideální pro instalaci v objektech, kde může docházet k vysychání klasických zápachových uzávěrek. Vlisované těsnění na bázi je součástí těla sifonu a zaručuje spolehlivé utěsnění k sprchové vaničce. Sifon je možné díky malé výšce (pouze 66 mm) instalovat i v nízkém instalačním prostoru pod sprchovou vaničkou. Turboflow XS Magnetech je univerzální pro všechny typy i materiály sprchových vaniček.

Jak funguje uvidíte na videu.

Vnitřní instalační systémy

Na našem stánku pro Vás připravujeme praktickou ukázku instalace podtlakového systému odvodnění střech Akasison. Jak tento systém funguje se můžete podívat také na videu.

Více informací o produktech na www.nicoll.cz. Sledujte nás také na FacebookuLinkedInu.


Aliaxis Česká republika s.r.o.
logo Aliaxis Česká republika s.r.o.

Aliaxis Česká republika je dodavatel plastových materiálů pro přepravu médií a energií a také pro hospodaření s dešťovou vodou a odvodnění budov. Od 1. 3. 2022 došlo také k přejmenování společnosti Nicoll Česká republika s.r.o. a nyní již vystupuje na trhu ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.