logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Inteligentní vodoměry a kalorimetry Kamstrup

Společnost Kamstrup poskytuje řešení inteligentního měření spotřeby energií a vody. Má řešení pro dodavatele vody a tepla, dodavatele elektrické energie a dílčí měření pro bytová družstva, SVJ správce domů.

Reklama

Měření spotřeb médií a energie vodoměry, kalorimetry a elektroměry

Kamstrup - od inteligentních měřičů a systémů dálkového odečtu po analýzu a služby. Kamstrup poskytuje vysoce kvalitní řešení pro dodavatele, správce nemovitostí a další společnosti závislé na spolehlivých údajích o spotřebě.

"Když se něco změří, navíc my to měříme kvalitně a přesně, říká Peter Bartoš ze společnosti Kamstrup, "tak je záhodno se postarat o data dál, někam je uložit a také s nimi pracovat.... Kromě aplikací v energetice, teplárenství, vodárenství a hospodaření bytových domů se nás týká i oblast IoT. Kamstrup je jedna z prvních společností, která dodává inteligentní vodoměry MULTICAL® 21 s implementovanou sběrnicí Sigfox, kde do belgických Antverp dodáváme například 1/4 milionu těchto vodoměrů, " pokračuje Peter Bartoš v představení firmy a sortimentu.

Ve videu si můžete kromě nabídky sortimentu a technologií odečtů poslechnout detaily k příkladu budovy pro ubytování studentů. Budovy s velkým množstvím malých bytových jednotek, které jsou samostatně měřeny a kde je poměrně velká fluktuace bydlících. Kamstrup tam dodal měřidla s dálkovou komunikací, drátovou sběrnicí M-bus a s umístění v technických prostorách s on-line denním odečtem.
Druhým příkladem je odečet tzv. patrolováním, které v ČR hodně používají menší a střední vodárny.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.