logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Ponorná čerpadla SQE/ SQ - pro dodávku podzemní vody z úzkých vrtů

Hledáte spolehlivé čerpadlo pro dodávku podzemní vody z úzkých vrtů? Grundfos nabízí řešení: ponorná čerpadla SQE/ SQ vhodná pro zásobování domácností pitnou vodou nebo pro závlahové systémy, která navíc disponují hygienickým atestem pro styk s pitnou vodou.

Díky osvědčené konstrukci hydraulické části a provedení z korozivzdorné oceli a moderních kompozitních materiálů je zajištěna vysoká spolehlivost a dlouhá životnost při provozu.

SQE je jediné 3“ ponorné čerpadlo s integrovaným frekvenčním měničem pro udržování konstantního tlaku. Čerpadlo disponuje vestavěnou havarijní ochranou proti chodu nasucho a také komplexní ochranou motorové jednotky. Čerpadla SQE jsou dodávána v kompletním setu, který zajistí rychlou a snadnou instalaci.

SQ je 3“ ponorné čerpadlo s vestavěnou havarijní ochranou protichodu nasucho a komplexní ochranou motorové jednotky. Pro získání kompletní domácí vodárny je nezbytné čerpadlo dovybavit vodárenským setem nebo tlakovou řídící jednotkou PM1/PM2.

více informací o čerpadlech do vrtů SQ a SQE







Grundfos Sales Czechia and Slovakia s.r.o.
logo Grundfos Sales Czechia and Slovakia s.r.o.

Roční produkce více než 16 milionů kusů čerpadel činí ze společnosti Grundfos jednoho z předních výrobců čerpací techniky. Grundfos se dlouhodobě zaměřuje na vývoj energeticky úsporných a účinných čerpadel. Součástí výrobního sortimentu jsou čerpadla ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.