logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Nerezové žlaby v logistickém CTParku v Lipníku nad Bečvou

Průmyslová zóna je umístěna na východním okraji města Lipníku ve směru na Hranice. Logistický park má v blízkém dosahu dálnici D47 a již od prvních strategických záměrů je počítáno s rozšířením areálu.




V areálu jsou již v provozu některé haly, budují se další a plánuje se rozšíření lokalit pro lehkou průmyslovou výrobu, skladování a kanceláře. Jedna z nově postavených hal je určena pro skladování a zpracování potravin a zeleniny. Veškeré provozy jsou vybavené nerezovým odvodněním MEA. Systém MEA 2100 je univerzální systém vybavený nerezovým mřížkovým roštem s protiskluzovou úpravou. Jednotlivé žlaby jsou navrženy s ohledem na specifickou funkci daného prostoru. Při zpracování zeleniny vzniká mnoho odpadu, proto také žlaby musí mít dostatečný objemový prostor. Ve skladových prostorech postačují nerezové bodové podlahové vpustě.

Při výstavbě budov i spojovacích komunikací je třeba dbát na bezpečnost řešení, pohybu osob i vozidel a odolnost použitých materiálů. Nerezové odvodnění MEA se nejčastěji používá pro gastro provozy, potravinářský nebo chemický průmysl, v okolí bazénů, koupališť, sprchové a wellness zóny. MEA vyrábí a projektuje propracované nerezové odvodnění z potravinářské oceli 304 nebo z chemické oceli 316 v různých modifikacích podle požadované odolnosti.

Více informací o nerezových odvodňovacích systémech na webu společnosti.


MEA Water Management s.r.o.
logo MEA Water Management s.r.o.

Komplexní hospodaření s dešťovou vodou. Firma nabízí odvodňovací systémy pro venkovní plochy z polymerického betonu, nerezové systémy pro gastro provozy, nerezové koupelnové žlaby, podlahové a střešní vpustě, vsakovací systémy a nádrže na dešťovou vodu, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.