logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Jak koupit a rekonstruovat bydlení? Poradí vám odborníci na konferenci ESTAV.cz

Kupujete dům, byt, pozemek? Chystáte se na rekonstrukci bydlení? Nechte si poradit od odborníků! Přednášky ESTAV.cz na veletrhu For arch 2016 přinesou praktické rady stavebních inženýrů, právníků, designérů a dalších specialistů. Přijďte si nechat poradit a zeptat se, co vás zajímá. Pro přihlášené účastníky konference máme dárek: tištěná příručka Jak koupit bydlení zdarma.

Název akce: Jak koupit a rekonstruovat bydlení
Druh akce: konference
Pořadatel: portál ESTAV.cz
konference je součástí doprovodného programu
veletrhu For Arch

Datum konání: 23.9.2016
10.00 -10.15 prezence, 10.15 - 15.30 přednášky a prezentace
Místo konání: PVA EXPO PRAHA, Beranových 667, Praha 9
Vstup: Zdarma, pro přihlášené dárek: tištěná příručka (kapacita je omezena)

Tento doprovodný program v pátek 23. září od 10 hodin navazuje na příručku Jak koupit bydlení, kterou portál ESTAV.cz připravil k loňskému veletrhu For arch a porota ji ocenila hlavní cenou GRAND PRIX. Hlavní myšlenkou příručky je nabídnout otázky, na které by měl investor chtít slyšet odpověď, aby nekupoval zajíce v pytli.

Na doprovodném programu nabídneme další rady formou přednášek a diskusí s odborníky. A rozšíříme rady nejen na koupi nemovitosti, ale i na její rekonstrukci. A jelikož výsledkem dobré koupě nebo rekonstrukce je dobré bydlení, je jasné, že zazní rady užitečné i těm, kteří své bydlení již mají.

Návštěvníci přednášek se tak mohou ptát právníka, vyslechnout rady ohledně větrání, výskytu plísní a rady lékařky k tématice zdravého bydlení, prostřednictvím ukázek z praxe zažít problémy starých budov a v neposlední řadě i záludnosti technických náležitostí nemovitosti a její potřeby energií a financování a údržby nemovitostí.

Na koho se můžete těšit na For arch 2016 přednáškovém bloku ESTAV.cz budeme postupně prozrazovat na portále a facebookovém profilu. Účast již přislíbila řada našich oblíbených autorů.


 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.