logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

SZÚ prochází významnou evolucí v době svých dvou výročí

Evoluce ve Strojírenském zkušebním ústavu

Strojírenský zkušební ústav prochází v době mezi svými dvěma významnými jubilejními roky 1898 a 1965 změnou organizační struktury a přechodem na nový vizuální styl.

Nová organizační struktura má vliv na interní i na externí prostředí podniku, umožní pružněji reagovat na potřeby zákazníků, zefektivnit interní komunikaci a zvýšit celkovou produktivitu.

Nový vizuální styl navazuje na 125letou historii a zároveň odráží vizi budoucnosti a inovací. Důstojný a svěží design lépe reprezentuje to, jak se podnik vyvíjí a také jeho specifické know-how a individualitu vysoce kvalifikovaného týmu.

„Jsem hrdý na to, kam jsme se za poslední roky posunuli. Úspěšně zvládáme jak významné technické projekty, tak také manažerské výzvy, které podporují naši spolupráci a flexibilitu. Procházíme společně hlubší transformací, která nám ve výsledku umožní být ještě lepšími „strážci kvality“ a oporou při budování bezpečného světa pro naše zákazníky. Ing. Tomáš Hruška, generální ředitel.

Číst dále


Strojírenský zkušební ústav, s.p.
logo Strojírenský zkušební ústav, s.p.

Jsme jednou z největších akreditovaných zkušebních a certifikačních organizací v České republice s širokou mezinárodní působností. Své služby nabízíme v oblastech posuzování shody výrobků, uvádění výrobků na trh, zkušebnictví, certifikace a odborného dohledu.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.