logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Jak na efektivní správu IT infrastruktury? Vyzkoušejte datové centrum Quantcom Housing

Server housing neboli umístění serveru do specializovaného centra šetří firmám náklady a zvyšuje bezpečnost a spolehlivost IT infrastruktury. Jaké výhody vám přinese housing od firmy Quantcom?

Housingové služby nabízí moderním firmám řadu výhod

Dnes už se jen málokterá firma obejde bez kvalitní digitální infrastruktury. Díky server housingu získáte hned několik benefitů:

  • Housing má nezanedbatelné ekonomické přínosy, jelikož vám zcela odpadnou náklady na provoz a údržbu vlastní serverovny.
  • Firmy nabízející housingové služby disponují nejmodernějšími nástroji kybernetické bezpečnosti pro maximální ochranu vašich dat.
  • Díky tomu, že housingové služby nabízejí specializované IT firmy, získáte přístup k pokročilým technologiím a odbornému poradenství.

Quantcom je lídrem v oblasti server housingu

Svůj server můžete umístit i do datového centra společnosti Quantcom, předního poskytovatele telekomunikačních služeb. Centrum splňuje nejpřísnější standardy, je plně zajištěné, klimatizované a připojené na páteřní optickou 10 Gbps síť. Samozřejmostí jsou výkonné záložní generátory pro případ výpadku proudu, chladicí systémy a protipožární ochrana.

Služba Quantcom Housing je díky škálovatelnosti a flexibilitě vhodná pro firmy všech velikostí. Můžete si pronajmout prostor od 1U po několik RACK stojanů v technologických uzlech, ale také v malých telehousech podél páteřní trasy. Služby si můžete přizpůsobit přesně podle svých potřeb a požadavků.

Quantcom zajišťuje maximální fyzickou i kybernetickou bezpečnost serverů. Nejmodernější bezpečností opatření a nadstandardní zákaznická podpora jsou zárukou, že vaše data budou vždy chráněna a dostupná.

Quantcom Housing


Quantcom, a.s.
logo Quantcom, a.s.

Potřebuje vaše firma především rychlost, stabilitu a spolehlivost? Přesně tak jsme vybudovali naši páteřní optickou síť pro profesionální konektivitu. To je Quantcom - přední poskytovatel internetových, datových a hlasových služeb.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.