logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Jaké služby k instalatérskému nářadí získáte od ant PROFITOOLS s.r.o.?

ant je mezinárodní skupina firem a naší činností je prodej a distribuce profesionálního potrubního a instalatérského nářadí v oborech jako Voda-Plyn-Topení, Svářečské a Potrubářské stroje a jiné.

Jak přesně pomáháte zákazníkům?

Naší koncepcí je ukázat, vysvětlit a vyzkoušet (ukazujeme nejlepší stroje pro efektivní montáž a výrobu). Výstavy, výjezdy k zákazníkům, porovnávání původní metody s novou, to jsou nejlepší způsoby, jak si zákazník může udělat jasno, zda je stroj, automat nebo technologie vhodná pro jeho potřeby. Pokud ano, posune se kupředu, často mílovými kroky. Pomáháme zákazníkům automatizovat tam, kde to jde. Orbitální svařování nebo automatizované svařování plastových trubek není výjimkou. A to je naše služba.

Orientujeme se zejména na takové projekty, které mají vysokou míru užitečnosti, zvyšují produktivitu a zjednodušují lidem práci. Díky tomu, že naši dodavatelé neustále inovují a vylepšují, máme možnost posouvat nejnovější technologie ke klientům. Ti, kteří neváhají, učí se a správně investují, postupují a díky tomu prosperují. Co může udělat stroj, ať dělá stroj. Člověk ať rozvíjí své schopnosti použít stroj.

Jaké technologie a stroje nabízíte a jaké služby s nimi poskytujete?

Poskytujeme všechny nejdůležitější potrubní stroje a nářadí pro běžnou instalaci potrubních systémů při výstavbě i rekonstrukci TZB až po techniku ​​pro řezání, opracování a svařování průmyslově náročných potrubních systémů v průmyslu a v energetice.

Vzdělávání, zlepšování a inovace je pro všechny zajímavý prostor, kam se můžeme posouvat, poskytovat nové služby a prosperovat.

Jsme vděční a hrdí na to, že naše společnost ant má tu čest uvádět na trh tyto nové účinné technologie.

Více informací


ant PROFITOOLS s.r.o.
logo ant PROFITOOLS s.r.o.

Jsme obchodní společnost a přes 27 let zastupujeme silné zahraniční značky světových výrobců profesionálního nářadí pro voda-topení-plyn a svařování plastů. Poskytujeme i služby, díky kterým jsou naši klienti o krok vpřed před konkurencí.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.