logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nové kotlové moduly IVAR BIG DN 40, DN 50 a DN 65 pro přípravu otopné vody

Na základě prodejního úspěchu a narůstajících požadavků především ze strany projekčních, ale i realizačních firem, se společnost IVAR CS rozhodla rozšířit nabídku o kotlové moduly ve velkých BIG dimenzích DN 40, DN 50 a DN 65 včetně kompletního volitelného příslušenství.

Nové kotlové moduly IVAR BIG jsou předurčeny pro přípravu a distribuci otopné vody v systémech radiátorového, podlahového, stěnového a stropního vytápění, nabíjení zásobníkových ohřívačů TV a akumulačních nádob s uzavřeným okruhem otopné vody, s podmínkou dodržení všech provozních a technických limitů.

Kotlové moduly nesměšované IVAR.S-300 jsou moduly určené pro distribuci otopné vody v systémech radiátorového vytápění, pro nabíjení zásobníkových ohřívačů TV a akumulačních nádob. Kotlové moduly směšované s 3cestným směšovacím ventilem IVAR.TV3-300 jsou moduly určené pro přípravu a distribuci otopné vody v systémech radiátorového, podlahového, stěnového a stropního vytápění v kombinaci se zdroji s vysoce proměnlivými teplotami, jako jsou kotle na tuhá paliva, kombinované tepelné a výkonové systémy.

Oba typy kotlových modulů se dodávají v dimenzích DN 40, DN 50 a DN 65 a jsou použitelné do maximálního provozního tlaku 6 bar a teploty +95 °C. Aby mohl být systém považován skutečně za 100 %, je předmětem nabídky i volitelné příslušenství, které jej dělá variabilně bezkonkurenční. Jedná se především o opěrné podlahové držáky pro kotvení horizontálních rozdělovačů nebo hydraulických oddělovačů k podlaze, redukční sady umožňující připojení kotlových modulů na horizontální rozdělovače větších dimenzí, připojovací potrubí 90° pro úhlové propojení rozdělovačů, servopohony, zaslepovací příruby, spojovací prvky nebo těsnění.

KOTLOVÉ A BYTOVÉ MĚŘICÍ SESTAVY


IVAR CS spol. s r.o.
logo IVAR CS spol. s r.o.

Společnost IVAR CS spol. s r.o. působí, jako reprezentant obchodně technického zastoupení řady evropských firem působících v oboru TZB dle kategorizace použití. IVARTRIO - rozvody podlahového vytápění, rozvody k otopným tělesům včetně jejich připojení, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.