logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nový ZWCAD 2025

Oblíbený CAD program má novou verzi ZWCAD 2025. Vyzkoušejte ji při práci s Vašimi DWG výkresy na 30 dní zdarma!

ZWCAD je rozšířeným programem díky trvalým licencím za dostupné ceny, kompatibilitě DWG/DXF výkresů, příjemnému uživatelskému prostředí, rychlosti práce s velkými soubory i množství profesních nadstaveb.

Využívají jej jak architekti, stavební inženýři a specialisté při zpracování projektů, tak stavební firmy a dodavatelé při práci s výkresovými podklady nebo tvorbě specifikací svých výrobků.

Nová verze ZWCAD 2025 přináší vylepšení výkonu, více možností úprav prostředí ze strany uživatelů, konverzi rastrových obrázků na vektory nebo možnost importu souborů ve formátu STEP. Práci na více obrazovkách nově zjednoduší plovoucí kreslící okno. Pro 3D jsou k dispozici nové vizuální styly zobrazování a nové nástroje pro 3D navigaci. Vylepšení se dočkala také práce s mračny bodů, GIS funkce či revizní obláček.

Efektivitu práce s programem zvyšují také nadstavby: BIMTech Tools pro automatizované načítání katastrálních map a stavebních detailů z katalogů i mnohé další doplňky jsou zdarma. Možnosti placených nadstaveb zahrnují například CADprofi Architectural, Electrical, HVAC&Piping pro stavební obory, CivilCAD pro geodety a dopravní stavby či CADprofi Mechanical a TDS Technik pro strojírenství.

Novou verzi ZWCAD si pro vyzkoušení můžete vyžádat na 30 dní zdarma.

Více informací o ZWCAD 2025


ZW.CZ
logo ZW.CZ

ZWCAD nabízí spolehlivé CAD řešení pro práci s DWG a DXF výkresy. Trvalé licence za dostupnou cenu umožňují základní technické kreslení i spolupráci s řadou profesních nadstaveb pro elektroinstalace, zdravotechniku, strojírenství a další obory. Příjemné ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.