logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Sanela KEG Line: revoluční využití pivních sudů v sanitární technice

Češi a pivo jdou velice dobře dohromady, proto není divu, že tuto lásku k „českému chlebu“ využila také společnost Sanela. Objevte jejich sérii KEG LINE a dodejte dalším interiérům designový klenot!

Využití pivních sudů
Celá série KEG Line se vyrábí z pivních sudů, takzvaných kegů. Proto se skvěle hodí do industriálně laděných interiérů, ale také do klubů, pivnic, restaurací a barů. Prostě všude tam, kde teče pivo proudem!

Tato řada přináší unikátní design a vysokou odolnost. Produkty ze série KEG Line využívají kvality a robustnosti nerezové oceli, typické pro pivní sudy. Tento materiál je nejen trvanlivý, ale také esteticky atraktivní a snadno udržovatelný, což je ideální kombinací pro moderní sanitární zařízení.

V sérii Sanela KEG LINE najdete nerezové pisoáry z pivních sudů, ale také nerezové kulaté umyvadlo pro instalaci na desku nebo variantu s montáží na stěnu. Takto stylovou toaletu můžete doplnit také o zrcadlo ze stejné série, které je vyrobeno jak jinak, něž z pivních kegů.  

Proč si pořídit sérii KEG LINE?
Vysoká odolnost a kvalita: Nerezová ocel AISI 304 je odolná vůči korozi a mechanickému poškození.

Moderní design: Matný povrch a jedinečný vzhled přitahují pozornost.

Snadná údržba: Nerezová ocel se velice snadno čistí a udržuje, což je ideální pro veřejné toalety.

Sanela KEG Line představuje ideální řešení pro ty, kteří hledají kombinaci inovace, designu a udržitelnosti v sanitární technice. Tyto produkty nejen, že zaujmou svým vzhledem, ale také přinášejí praktické výhody při používání i při následné údržbě.

Více informací


SANELA spol. s r.o.
logo SANELA spol. s r.o.

SANELA spol. s r.o. je předním českým výrobcem kompletního sortimentu sanitární elektroniky. Hlavním cílem společnosti je uspokojit vysoké nároky zákazníků na moderní sociální zařízení a jejich vybavení ve spojení s vysokou hygienou a komfortní obsluhou.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.