logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

AKIRE – úspory energie pro vaši budoucnost

Představujeme vám společnost AKIRE s.r.o., která úspěšně působí na trhu již sedmým rokem. Naše zkušenosti a inovativní přístup nám umožňují poskytovat vysoce kvalitní a udržitelná řešení.


AKIRE s.r.o. byla založena před sedmi lety s cílem přinést inovativní energetická řešení na český trh. Získali jsme si důvěru mnoha klientů díky našim profesionálním službám a kvalitním produktům a stali jsme se lídrem v této oblasti. Naše zaměření na ekologicky šetrné technologie nám umožňuje přispívat k ochraně životního prostředí a zároveň snižovat energetické náklady našich zákazníků.

Klíčovou divizí je rekuperace tepla z odpadních vod. Technologie umožňuje efektivní využití tepla, které by jinak bylo ztraceno. Stěžejním produktem je rekuperační výměník AKIRETHERM®, který představuje průlom v oblasti efektivního využití odpadní vody. Tento výměník umožňuje zpětné získávání tepla z šedých odpadních vod, což výrazně snižuje náklady na ohřev vody a zároveň přispívá k ochraně životního prostředí.

Nabízíme:

  1. Konzultace a analýzu potřeb: Naši odborníci provádějí detailní analýzu možností instalace rekuperace tepla v cílových objektech a výpočet úspor.
  2. Návrh a instalaci systémů: Na základě analýzy navrhujeme a instalujeme systémy rekuperace tepla šité na míru.
  3. Servis a údržbu: Zajišťujeme pravidelný servis pro maximální efektivitu a dlouhou životnost.

Naše výhody:

  • Odborné znalosti a zkušenosti: Náš tým tvoří odborníci s dlouholetými zkušenostmi v oboru energetiky.
  • Komplexní služby: Poskytujeme kompletní služby od analýzy a návrhu až po realizaci a údržbu.

Společnost AKIRE s.r.o. je spolehlivým partnerem v oblasti rekuperace tepla z odpadních vod. Naším cílem je přinášet inovativní, udržitelná a ekonomicky výhodná řešení, která přispívají k ochraně životního prostředí.

Více informací


AKIRE s.r.o.
logo AKIRE s.r.o.

Ryze český výrobce a prodejce rekuperačních výměníků zpětného získávání tepla z odpadních vod AKIRETHERM určených zejména pro rodinné domy. Zařízení vyrovnává nekontinuální provoz v objektu a významným způsobem snižuje jeho energetickou náročnost.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.