logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Alca má Red Dot 2024. Další meta na poli designu dosažena

Alca s radostí oznamuje, že se stala hrdým nositelem Red Dot Design Award 2024. Během galavečera v Aalto Theater Essen byla oceněna kolekce WC tlačítek Linka a Dot.Dot.

Kolekce ze společné dílny Alcy a designérky Lucie Koldové sbírá jedno ocenění za druhým, a to jak doma, tak v zahraničí. Porota Red Dot Design Award ocenila dokonalou rovnováhu mezi estetikou a uživatelskými vlastnostmi, jež dodává každodennosti zcela nový rozměr.

Red Dot Design Award je olympijskou medailí v oblasti designu

Historie soutěže se píše od roku 1955, kdy byla založena v německém Essenu. Momentálně se designéři a společnosti z celého světa mohou utkat ve třech kategoriích soutěže. Alca se umístila v kategorii Produktový design, a potvrdila tak své místo mezi světovými špičkami v oboru.

Všechna tlačítka z vítězné kolekce si můžete zakoupit u svých prodejců sanitární techniky. Nemáte ještě tlačítka skladem? Objednávejte na obchod@alcadrain.cz.

Vše o oceněních, která Alca získala v oblasti designu, se dočtete zde.


Alcadrain s.r.o.
logo Alcadrain s.r.o.

Společnost ALCA je největší český výrobce sanitární techniky. Vyrábí podlahové žlaby a vpusti, předstěnové instalační WC systémy, montážní rámy, WC plastové nádržky, WC tlačítka, napouštěcí a vypouštěcí ventily, sifony a další koupelnové příslušenství.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.