logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Sprchové kouty AMALIA od výrobce RONAL

Sprchové kouty AMALIA od RONAL představují skvělou volbu pro ty, kteří hledají kombinaci moderního designu, vysoké kvality a praktických vlastností.

Sprchové kouty AMALIA, vyráběné renomovaným výrobcem RONAL, představují elegantní a funkční řešení pro moderní koupelny. Tato řada sprchových koutů je navržena s ohledem na nejnovější trendy v designu a technologii, přičemž kombinuje vysokou estetiku s praktickými vlastnostmi.

Design a konstrukce
AMALIA se vyznačuje čistým, minimalistickým designem, který je ideální pro současné koupelny. Konstrukce sprchových koutů má maximální transparentnost a lehkost. Tento design nejenže vizuálně zvětšuje prostor koupelny, ale také usnadňuje údržbu díky absenci složitých profilů a rámů.

Bezpečnostní sklo o tloušťce 8 mm zaručuje robustnost a odolnost, zatímco standardní výška 2000 mm poskytuje dostatečnou ochranu proti stříkající vodě. Skla jsou navíc opatřena antiplakovou úpravou Aquaperle, která výrazně zjednodušuje čištění a udržuje skla déle čistá​​.

Varianty a příslušenství
Řada AMALIA nabízí několik variant provedení, aby vyhovovala různým potřebám a vkusu zákazníků. Dveře lze vybírat v různých barevných provedeních, jako je černá matná, gold brushed nebo aluchrom.

Minimalistické a ergonomické svislé madlo, které je diskrétně integrováno do designu, zajišťuje pohodlné otevírání a zavírání dveří. Důležitým aspektem sprchových koutů AMALIA je i možnost individuálních úprav a speciálních provedení, což umožňuje přizpůsobit sprchový kout specifickým požadavkům zákazníka​​.

Více informací


RONAL Bathrooms s.r.o.
logo RONAL Bathrooms s.r.o.

Společnost SanSwiss, přední výrobce sprchových koutů, se rozrůstá. Od dubna 2024 se představuje jako RONAL Bathrooms - dodavatel kvalitních wellness produktů a italského koupelnového nábytku. RONAL Bathrooms se vyvíjí a stává poskytovatelem komplexních ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.