logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Tepelná čerpadla Protherm - značka oceněná titulem Superbrands

Značka, na kterou se můžete spolehnout. Jsme totiž vždy na Vaší straně. Nejen to ocenila také porota prestižní globální autority v oblasti hodnocení a oceňování obchodních značek, Superbrands.

Titul Superbrands je tak uznáním vynikajícího postavení značky na lokálním trhu. Pečeť Superbrands každoročně získávají značky se skvělou pověstí, se kterými si zákazníci spojují významné hodnoty a mají k nim pozitivní vztah. Od svého vzniku ve Velké Británii si tento projekt získal celosvětové uznání a cenu Superbrands tak každoročně získávají pečlivě vybrané značky na základě sjednocených kritérií a metod v téměř 90 státech na 5 kontinentech.

Udělení titulu Superbrands daného roku předchází vícekolové výběrové řízení. Do programu Superbrands se firmy, respektive značky, nemohou přihlásit samy. Při nominaci se totiž vychází z databáze všech registrovaných obchodních trade-mark značek, kterou pro tento účel uvolní Úřad průmyslového vlastnictví. Společnost Bisnode, přední světový poskytovatel obchodních informací, na základě obchodních dat a výsledků vytvoří seznam nominovaných kandidátů. Dalším krokem je pak spotřebitelský průzkum, jeden z nejdůležitějších prvků celého výběrového řízení, v rámci kterého agentura INCOMIND na základě známosti a obliby zúží výběr na seznam semifinalistů. Konečné slovo při udělování titulů Superbrands v daném roce má odborná komise Brand Council. Na konci hodnotícího procesu získávají spotřebitelské značky ocenění Superbrands, a podnikatelským značkám je udělen titul Business Superbrands.

Získaného ocenění si velice vážíme a budeme usilovat o to, abychom si svou skvělou pověst udrželi i v budoucnu.

Více informací


Protherm (Vaillant Group Czech s.r.o.)
logo Protherm (Vaillant Group Czech s.r.o.)

Společnost Protherm, která velmi sebevědomě vstoupila v roce 1992 na český trh se svým elektrokotlem, patří v současné době mezi přední české značky tepelné techniky. Díky zapojení do koncernu Vaillant Group exportuje Protherm své výrobky do mnoha zemí ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.