logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

GoodWe na veletrhu Intersolar 2024: novinky pro firemní, domácí i pozemní fotovoltaiku

Společnost GoodWe představí své nové produkty na poli skladování energie, střídačů, software i integrovaných řešení. Intersolar se koná v Mnichově od 19. do 21. června 2024.

Zákazníci z řad firem se mohou těšit na univerzální modulární úložiště z řady EcoSmart Commercial. S ním zvládnou obstarat řadu služeb od využití výroby vlastní elektřiny, vyhlazování odběrových špiček („peak shaving“), zálohu nebo síťové služby. Nová nabídka zahrnuje systém baterie, střídače a systému BMS/EMS do jedné venkovní skříně. Zařízení současně obsahuje i klimatizaci a protipožární a protivýbuchová opatření. Baterie lze škálovat od 60 kWh až po megawatthodiny.

Další zajímavostí pro firemní zákazníky bude zbrusu nový třífázový 50kW hybridní střídač s volitelnou možností záložních okruhů. Mezi jeho přednosti patří schopnost fungovat se sítí i offgrid a připravenost na budoucí rozšíření.

Novinky chystá GoodWe také pro domácnosti. Řada EcoSmart Home se rozšiřuje o nové stringové střídače s vysokou účinností a malými rozměry. Představena bude i nová domácí baterie s funkcí zálohy a kompatibilním střídačem o výkonu od 6 do 15 kW. Úložiště zvládne paralelní provoz starých i nových battery packů a nabízí jednoduchou instalaci, výměnu a rozšíření. Otevřený protokol GoodWe zároveň umožňuje použití softwaru třetích stran.

Na své si přijdou i stavitelé velkých solárních parků. Řešení GoodWe pro tento segment budou mít na stánku své vlastní místo. Nabízejí vysoký výkon, vlastní transformátorovou stanici GoodWe MV station a nová komunikační zařízení, která jsou navržena pro maximální návratnost.

Fotovoltaika není jen hardware, ale i software. GoodWe tak vyvíjí chytrý monitoring a management pro zlepšení výkonu celého systému. Návštěvníci mohou očekávat představení nové verze platformy SEMS+ s vylepšeným uživatelským rozhraním, stejně jako nástroj GoodWe Designer pro návrhy fotovoltaických instalací.


Více informací

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.