logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Společnost E.ON pořádá již 8. června Ekofestival. Program a vstup je zdarma


Ekologie není žádná nuda! Přijďte se o tom přesvědčit na již druhý ročník našeho E.ON Ekofestivalu

Osm hodin plných zábavy a inspirace čeká na návštěvníky Ekofestivalu, který bude v sobotu 8. června od 14 hodin na Sokolském ostrově v Českých Budějovicích.

Vstup na něj je zdarma a jeho součástí je mimo koncertů a spousty workshopů na téma udržitelnosti a ekologie i představení letošních šesti finálových projektů prestižní ekologické soutěže E.ON Energy Globe. V Českých Budějovicích nebudou chybět dva koncerty skupin Děda Mládek Illegal Band a Lake Malawi. Lidé si mohou poslechnout i panelové diskuse. Mluvit budou například Pavel Podruh, zakladatel Českého soběstačného domu, o evoluci v architektuře bude přednášet Martin Krupauer a o lokálním a udržitelném podnikání zakladatelé minipivovarů Kněžínek a Obora nebo představitelé iniciativy Jíme jih.

Na návštěvníky čeká festivalové městečko, ve kterém bude prostor na udržitelné workshopy, divadla pro děti i dospělé s ekologickou tématikou, fotokoutek umělé inteligence a 500 návštěvníků festivalu si může na kole vyšlapat smoothie zdarma, které dostane ve vratném kelímku.

Na budějovickém Ekofestivalu budou představeny i projekty soutěže E.ON Energy Globe. Ze 167 přihlášených projektů porota složená ze zástupců Akademie věd ČR vybrala šestici finalistů, kteří už od konce května bojují o přízeň veřejnosti. O vítězi totiž rozhodují její hlasy na webu www.energyglobe.cz.

Více informací o programu i možnosti registrace na workshopy najdete na webu E.ON Ekofestivalu


E.ON Česká republika, s.r.o.
logo E.ON Česká republika, s.r.o.

Skupina E.ON je tradičním partnerem české energetiky. Na českém trhu působíme od roku 1998. Dodáváme elektřinu 1,2 milionu zákazníků a zemním plynem zásobujeme více než 220.000 zákazníků, a to převážně v jižních Čechách a na jižní Moravě.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.