logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nakupte zářivkové trubice Philips Master TL-D!

Pořiďte si do zásoby klasické zářivky Philips Master TL-D dříve, než dojdou! Kvalita této značky nezklame, zářivky vám budou svítit ještě dlouho!

Díky nové legislativě byla na podzim r. 2023 ukončena výroba konvenčních zářivkových trubic. Nové předpisy mají za cíl zvýšit energetickou účinnost s ohledem na životní prostředí.

Tím, že si nakoupíte klasické trubice Philips Master TL-D do zásoby, zajistíte si osvětlení na nějakou dobu předtím, než je bude potřeba vyměnit za LED světelné zdroje. Spolu s tím se totiž váže nákup nových svítidel, které jsou kompatibilní s LED zdroji.

Zářivkové trubice Philips Master TL-D jsou vhodné pro patici G13. Zářivky odpovídají průměru trubice T8 a T5. Trubice od této řady a značky vynikají schopností lepšího barevného podání světla. Barvy jsou tak více věrné dennímu světlu, což je potřeba např. v galeriích a tiskárnách. Zářivkové trubice Philips Master TL-D mají také větší světelnou účinnost (více lumenů na 1 watt). Obsahují také co nejmenší množství rtuti.

Vybírejte i podle barevné chromatičnosti světla, není nadto se přepočítat a pořídit si várku jinak svítících světel. Namodrale svítící světlo od 6 500 K se hodí např. do garáží, sklepů, skladů či laboratoří. Neutrální barva světla okolo 4 000 K poskytne jasné nezkreslené světlo k zrcadlům nebo do kanceláří či na chodbě. Teplá barva světla do 3 000 K poskytuje komfort pro oči např. v obchodech, restauracích, hotelových pokojích apod.

Zářivkové trubice / zářivky nakoupíte na www.kvelektro.cz


K & V ELEKTRO a.s.
logo K & V ELEKTRO a.s.

K&V ELEKTRO a.s. je českým prověřeným velkoobchodním a maloobchodním prodejcem elektroinstalačního materiálu. Nabízí široký sortiment jako svítidla, světelné zdroje, vypínače, zásuvky, jističe, kabely a mnoho dalšího elektromateriálu skladem. Využít můžete ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.