logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

PRAKAB přivítá veřejnost v rámci dne otevřených dveří

Pražská kabelovna ve druhé polovině června otevře své brány veřejnosti, které nabídne nejen možnost prohlédnout si výrobní haly, ale současně také sledovat zahájení letošního ročníku festivalu současného tance, pohybového divadla a nového cirkusu KoresponDance.

Společnost PRAKAB, tradiční český výrobce kabelů s více než stoletou historií, připravuje na 20. června den otevřených dveří. Veřejnost tak bude mít ojedinělou možnost prohlédnout si v rámci komentovaných prohlídek výrobní haly společnosti, kterou v roce 1921 založil legendární továrník Emil Kolben. Komentované prohlídky budou probíhat od 16 do 20 hodin.

Zároveň odstartuje také Kariérní den, který zájemcům představí pracovní možností v této úspěšné firmě, která je významným evropským výrobcem kabelů a rovněž vedoucí společností v segmentu protipožárních kabelů. Rozvoj digitalizace a propojení moderního světa samozřejmě pro výrobce kabelů přináší mnohé příležitosti a pro společnost PRAKAB se otevírají zajímavé obchodní příležitosti jak v segmentu klasických kabelů, tak ohniodolných a oheň retardujících kabelů, kabelů pro železnice a energetický sektor. „Kvalitní zaměstnanci jsou základem úspěchu každé firmy a my určitě hledáme posilu našeho týmu. Na zájemce budou čekat naši HR specialisté, kteří s nimi proberou možnosti jejich zapojení a další kariérní příležitosti,“ vysvětluje Tomáš Zieschang, ředitel PRAKAB.

Na závěr dne proběhne kulturní část programu, když přímo v industriálním prostředí areálu továrny zahájí svůj letošní ročník také festival současného tance, pohybového divadla a nového cirkusu KoresponDance. „Je to již podruhé, co festival KoresponDance zavítá do naší továrny. Jde o skvělé propojení, které možná na první pohled není tak jasné. Spojují nás dva koncepty. Jak pro PRAKAB, tak pro KoresponDance je důležitá energie. My ji pomáháme rozvádět, tanec ji využívá a vyjadřuje. Za druhé jde o moderní pojetí života, ať je to moderní tanec nebo obecný moderní způsob života, který PRAKAB díky propojenosti kabely umožňuje,“ říká Tomáš Zieschang.

Více informací


PRAKAB PRAŽSKÁ KABELOVNA, s.r.o.
logo PRAKAB PRAŽSKÁ KABELOVNA, s.r.o.

Tradiční český výrobce kabelů - silové kabely, pro ovládání a elektroniku, pro střední napětí, sdělovací, železniční a zabezpečovací, holé vodiče, instalační vodiče a kabely.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.