logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Eaton otevírá nový výrobní závod ve Finsku v reakci na rostoucí poptávku po UPS systémech řady EnergyAware

Společnost Eaton, která se zabývá inteligentním řízením energie, otevřela v Helsinkách nový moderní areál, který umožní zvýšit kapacitu pro výrobu a dodávky systémů nepřerušitelného napájení (UPS), včetně nejnovějšího produktu Eaton 9395X.

Společnost Eaton je jedním z největších světových výrobců třífázových UPS systémů a investice do nového kampusu v Helsinkách jsou důsledkem silného růstu jejího podnikání. Po UPS systémech je vysoká poptávka, zejména v odvětví datových center, kde kvůli náročným požadavkům na zpracování AI aplikací a správy digitálních dat je nezbytné nepřetržité napájení i možnost snadného rozšíření stávající infrastruktury. UPS systémy se také hojně používají v komerčních a průmyslových budovách a ve zdravotnictví jako ochrana proti přerušení dodávky energie nebo kolísání napětí.

Nová UPS Eaton 9395X zabírá až o 30 % menší plochu než podobné UPS modely, což je v případě rozšiřování datového centra jednoznačnou výhodou. Model 9395X, který je založen na invertorech na bázi karbidu křemíku, je také energeticky účinnější a je vybaven vlastní technologií EnergyAware společnosti Eaton, která upřednostňuje systémovou kontinuitu a zároveň podporuje poskytování služeb reagujících na poptávku v národních sítích.

Více informací


Eaton Elektrotechnika s.r.o.
logo Eaton Elektrotechnika s.r.o.

Naše energeticky úsporné produkty a služby pomáhají našim zákazníkům výkonně řídit elektrickou, hydraulickou a mechanickou energii spolehlivěji, efektivněji, bezpečněji a udržitelněji. Dáváme lidem nástroje pro efektivnější využívání energie. Pomáháme ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.