logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

První Wienerberger fórum roku 2024: Odborníci představí využití dešťové vody, nová střešní okna Tondach či hydroizolaci plochých střech

Nenechte si ujít první Wienerberger fórum roku 2024, které se bude konat 16. května od 9 do 12 hodin ve virtuálním prostoru WOW (World of Wienerberger).

Přednášky expertů z oblasti stavebnictví a architektury budou již třetí rok obohaceny o virtuální vizualizace. Zájemce z řad odborníků i laiků čeká nabitý program. Přednášky se budou týkat konkrétních produktů a jejich benefitů, přičemž nebudou chybět ani novinky a trendy z portfolia společnosti Wienerberger. Ty představí odborníci z Wienerbergeru a některé bloky doplní i externí hosté. Chybět letos nebude ani téma energetické náročnosti budov a udržitelnosti.

„Wienerberger je lídrem ve stavebnictví na českém trhu, a to nejen proto, že neustále přicházíme s novými produkty či inovacemi, ale i díky rovnocennému zájmu o udržitelnost. Během naší každoroční online konference, Wienerberger fóra, která přiláká více než tisíc diváků, představíme novinky z našeho rozsáhlého portfolia produktů, umožňující komplexní systémová řešení. Zaměříme se také na aktuální trendy ve stavebnictví. Kromě toho máme za sebou náš první udržitelný report, angažujeme se v revitalizaci krajiny po těžbě surovin a mnoho dalšího. Součástí konference budou i praktické ukázky a 3D vizualizace produktů, což nám umožní lépe představit naše inovace účastníkům,” říká Jiří Dobiáš, ředitel produktového managementu a business developmentu společnosti Wienerberger. Konferenci zahájí právě Jiří Dobiáš spolu s ESG manažerkou Kristýnou Vobeckou. Mezi bloky návštěvníkům průběžně představí trendy a novinky ze světa Wienerbergeru.

Konference bude rozdělena do sedmi bloků podle zaměření. Jako první představí Jiří Strnad, ředitel prodeje Leadax společnosti Wienerberger, a Václav Jakubčík, produktový specialista značky Leadax, budoucnost řešení plochých střech Leadax. Odborníci shrnou aktuální situaci v oblasti hydroizolací na českém i zahraničním trhu a představení řešení pro ploché střechy Wienerberger.

Ve virtuálním prostředí World of Wienerberger přijde řada i na téma akustiky zdiva Porotherm, které představí vedoucí oddělení produktových specialistů společnosti Wienerberger Milan Rotek s lektorem Wienerbergeru Janem Huberem. Akustický komfort je totiž jedním ze základních parametrů stavby. Výsledný efekt však záleží na mnoha faktorech, o kterých si odborníci z Wienerbergeru pohovoří s hostem Janem Klečkou, který je vedoucím útvaru technologií a materiálů ve společnosti Metrostav a. s.

Poté následuje přednáška věnovaná letošní produktové novince značky Tondach - střešním oknům, která jsou vhodná pro všechny typy šikmých střech se sklonem od 15° do 90°. „Na konferenci představíme dvě varianty střešních oken, které jsou k dispozici v šesti nejpoužívanějších velikostech. Jde o plastová okna Tondach RW-PK 3 a dřevěná okna Tondach RW-DK 3 vybavená tepelněizolačním trojsklem. Dále seznámíme posluchače s originálním systémovým příslušenstvím, které ke střešním oknům nabízíme,” říká Jan Bubeník, junior produktový manažer Tondach společnosti Wienerberger, který přednášku povede spolu s produktovým specialistou Wienerbergeru Michalem Šenkýřem.

Registrace na online konferenci


Wienerberger s.r.o.
logo Wienerberger s.r.o.

Skupina Wienerberger AG představuje největšího světového výrobce cihel Porotherm a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny Tondach v Evropě. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení. V ČR působí společnost ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.