logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Rekuperační výměník AKIRETHERM® HOME nabízí šanci ušetřit a vyhrát až 70 tisíc korun!

Čas běží a s ním i tato jedinečná příležitost! Zákazníci, kteří uvažují o investici do rekuperačního výměníku AKIRETHERM® HOME mají poslední měsíc využít i šanci na výhru!

A proč právě AKIRETHERM® HOME?

1. Je úsporný a efektivní: Rekuperační výměník AKIRETHERM® HOME je investicí do budoucnosti, která přináší okamžité i dlouhodobé výhody. Díky svému inovativnímu designu umožňuje výměnu tepla mezi venkovním a vnitřním prostředím, což vede k úspoře energie a značným finančním úsporám. S našim výměníkem můžete ušetřit ročně až 25 tisíc korun! 


2. Máte šanci na výhru: Kromě samotné úspory energie mají zákazníci jedinečnou příležitost získat finanční odměnu ve výši 70 000 korun. Stačí pouze zakoupit rekuperační výměník od AKIRE s.r.o. a automaticky se zapojíte do soutěže o tuto lákavou cenu. To znamená, že investice do výměníku není pouze rozumná finanční volba, ale také šance na zajímavý bonus!

Není pochyb o tom, že rekuperační výměník od AKIRETHERM® HOME je investicí do budoucnosti, která přináší okamžité i dlouhodobé výhody. 

Navíc s touto investicí přichází jedinečná šance na výhru finanční odměny a to už opravdu stojí za to! 

Akce ale končí 31.5.2024, po tomto termínu už nebude možnost se zapojit! Tak neváhejte a pořiďte si náš unikátní rekuperační výměník AKIRETHERM® HOME co nejdřív!

Veškeré informace i pravidla akce najdete na našich stránkách


AKIRE s.r.o.
logo AKIRE s.r.o.

Ryze český výrobce a prodejce rekuperačních výměníků zpětného získávání tepla z odpadních vod AKIRETHERM určených zejména pro rodinné domy. Zařízení vyrovnává nekontinuální provoz v objektu a významným způsobem snižuje jeho energetickou náročnost.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.