logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Novinky CAD/BIM/GIS software AUTODESK a ARKANCE - konference ARKANCE LIVE 2025 (14.4.2024)

Seznamte se s nejnovějšími CAD, BIM a GIS/FM technologiemi a řešeními ARKANCE i s novinkami produktové řady AUTODESK 2025 prostřednictvím tradiční jarní online konference ARKANCE LIVE 2025.

Dne 14. května 2024 vysílá společnost ARKANCE interaktivní veřejný video-stream, ve kterém představí nadstavbové aplikace a doplňky z vlastního vývojového oddělení a nové produkty řady Autodesk 2025.

Díky tomuto živému internetovému vysílání se můžete seznámit s novinkami světa CAD/CAM, BIM a GIS/FM, odkudkoliv z pohodlí vašeho křesla - přímo na vašem na počítači, notebooku, tabletu, telefonu, na televizoru doma nebo ve vaší firemní zasedací místnosti či školní učebně.

Můžete se sami zapojit do vysílání svými dotazy nebo žádostmi o radu k efektivnějšímu využívání vašich technologií. Registrujte se a vyhrajte chytré hodinky Samsung Galaxy Watch6.

Více informací


Arkance Systems CZ s.r.o.
logo Arkance Systems CZ s.r.o.

Arkance Systems (dříve CAD Studio) je největším středoevropským partnerem společnosti Autodesk. Dodává CAD/CAM, BIM, GIS/FM a PDM/PLM řešení pro strojírenství, stavebnictví a architekturu, mapování, liniové stavby, 3D vizualizace, správu dokumentů a správu ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.