logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Udržitelná, nezávislá, komfortní - přesně tak lze vystihnout tepelná čerpadla Protherm

Řada GeniaAir nabízí řešení šetrné k životnímu prostředí, které využívá nezávislých zdrojů přirozeně se vyskytující energie, a přináší nám komfort ve vytápění, chlazení a přípravě teplé vody.

Tepelné čerpadlo odebírá teplo z venkovního prostředí a přeměňuje ho na energii pro vytápění. Potřebuje přibližně 1 kWh elektřiny, aby vyprodukovalo 4 kWh topné energie. Tepelné čerpadlo ale negeneruje pouze teplo, v létě jím lze naopak také poměrně dobře chladit.

Protherm ale nezapomíná ani na ohřev vody, nabízí tak i řešení s integrovaným zásobníkem teplé vody. Navíc, jak venkovní jednotka tepelného čerpadla určená pro vytápění, tak i vnitřní jednotka k ohřevu vody, jsou opravdu kompaktní. Rozměry vnitřní jednotky GeniaSet jsou srovnatelné s kombinovanou chladničkou. Stejně tak závěsná vnitřní hydraulická stanice nevyžaduje mnoho prostoru.

Protherm vyrábí obě varianty tepelných čerpadel jak monoblok, tak split. Každá z variant má své výhody a nevýhody, proto je potřeba se poradit přímo s odborníky. Tepelná čerpadla GeniaAir jsou vhodná pro novostavby, rekonstrukci topné soustavy nebo jako hybridní řešení v kombinaci s plynovým kotlem. Je tolik řešení, kolik je požadavků zákazníků, proto se neváhejte obrátit na ty, kteří o vás rádi pečují již řadu let a stále se snaží zlepšovat a posouvat kupředu. Veškeré informace o produktech a službách značky Protherm najdete na našem webu nebo je získáte od našich obchodních zástupců či montážních partnerů. 

Více informací


Protherm (Vaillant Group Czech s.r.o.)
logo Protherm (Vaillant Group Czech s.r.o.)

Společnost Protherm, která velmi sebevědomě vstoupila v roce 1992 na český trh se svým elektrokotlem, patří v současné době mezi přední české značky tepelné techniky. Díky zapojení do koncernu Vaillant Group exportuje Protherm své výrobky do mnoha zemí ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.