logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Hyundai REVOLUTION - teplé léto volá, pojďme chladit. Hurá!

Chcete se připravit včas na teplé léto a zpříjemnit si tak své domácí prostředí?

Chcete se připravit včas na teplé léto a zpříjemnit si tak své domácí prostředí? Nástěnné klimatizace značky Hyundai se postarají o ideální teplotu ve Vašem domě i v těch nejteplejších letních měsících a zlepší vzduch, který Vaše rodina dýchá. A co víc - jejich ovládání je jednoduché a pohodlné. V současné době je možné vybrat si ze tří modelů řady HOME - Hyundai REVOLUTION, Hyundai CARBON GREY a Hyundai Smart Easy PRO.

Hyundai REVOLUTION je univerzální klimatizační jednotka s elegantním minimalistickým vzhledem, která zapadne do každé místnosti. Jejími nejdůležitějšími parametry jsou vysoká účinnost A++ a tichý provoz až 21 dB(A). Jednotka také disponuje HD předfiltry, katalytickým filtrem, stříbrným iónovým filtrem a ionizérem, čímž zajistí vysokou kvalitu vzduchu. Ani v zimě se na klimatizaci nebude pouze prášit - v režimu vytápění může fungovat jako primární či sekundární zdroj topení. V základní výbavě je i Wi-Fi modul, který Vám jednotku umožní ovládat odkudkoli. Hyundai REVOLUTION lze do Vašeho domova aplikovat buď v zapojení split, tedy jedna vnitřní a jedna venkovní jednotka, nebo v aplikaci multisplit, kde je na jednu venkovní jednotku napojeno několik vnitřních. Na zařízení je poskytována pětiletá záruka.

Více informací o tom, jakými dalšími funkcemi klimatizace Hyundai disponují, naleznete na webových stránkách ZDE.

Nechte Hyundai zdokonalit Váš svět!

Zdroj: PR článek společnosti KLIMAVEX CZ a.s.

Chci vědět více


HYUNDAI heating | cooling | ventilation
logo HYUNDAI heating | cooling | ventilation

HYUNDAI heating | cooling | ventilation je uznávaný výrobce tepelných čerpadel, rekuperačních jednotek a klimatizací. Jeho výhradním distributorem v České republice a na Slovensku je KLIMAVEX Group.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.