logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Poslední možnost! Zúčastněte se konference o udržitelném stavebnictví 12. dubna 2024

Saint-Gobain vás jako hlavní partner zve na letošní ročník konference Kroky k udržitelnému stavebnictví. Přednášet budou odborníci z oblasti inovací a udržitelných řešení ve stavebnictví, práva či certifikace firem a výrobků. Uzávěrka přihlášek je již ve čtvrtek 4. 4. 2024!

Zveme vás na konferenci Kroky k udržitelnému stavebnictví

Hlavním partnerem konference je skupina Saint-Gobain – vystoupí Tomáš Korecký, Tomáš Truxa a Josef Hoffmann, kteří v dopoledním bloku představí inovace a udržitelná řešení ve stavebnictví, odhalí, jaké možnosti nám stavební materiály a postupy nabízejí, a jakým způsobem můžeme přispět ke snížení emisí. Nakonec nebude chybět ani představení referenčních staveb s enviromentálními certifikacemi.

  • Datum konference: pátek 12. 4. 2024 (od 10:00 do 15 hodin)
  • Místo konání: Kongresový sál, PVA EXPO Praha v Letňanech
  • Konference proběhne v rámci veletrhů FOR INTERIOR, FOR GARDEN a DESIGN SHAKER, v rámci účasti na konferenci získáte volný vstup na tyto souběžné veletržní akce.

Program konference je určen pro architekty, projektanty, developery, investory, výrobce stavebních materiálů a technologií, či zástupce státní správy povolování staveb. Zúčastní se a budou přednášet odborníci a zástupci zodpovědných firem a všech, kterým záleží na tom, kde žijeme.

​Zaměříme se na návrhy, technologie a řešení pro trvale udržitelnou výstavbu, věnovat se budeme stavebnímu rozvoji na sídlištích a digitálnímu stavebnímu řízení. K vidění budou příklady recyklovaných a šetrných stavebních materiálů. Odpolední blok pak bude plný konkrétních řešení v udržitelném standardu – vícepodlažní dřevostavby, pasivní domy a stavby z přírodních materiálů či příklady praxe hospodaření s dešťovou vodou ve městech.

Přihlášení na konferenci Kroky k udržitelnému stavebnictví

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.