logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nové termočlánkové 4G dataloggery COMET: Přesné měření vysokých teplot odkudkoliv

Termočlánky jsou využívány v mnoha odvětvích pro jejich schopnost měřit vysoké teploty.

Datalogger U0246G je určen pro záznam teplot až ze tří termočlánkových sond, jedné externí sondy Pt1000 a jednoho vestavěného čidla teploty. Termočlánkové vstupy jsou kompatibilní s typy K, J, S, B, T a N. V případě překročení nastavených mezí umožňuje zasílání alarmových SMS a JSON zpráv přes 4G datové připojení. Měřené hodnoty mohou být zasílány do internetového úložiště COMET Cloud, což je kompletní monitorovací, alarmovací a analytický systém.

Je také možné nastavit pravidelné zasílání JSON zpráv do programu COMET Database, interval zasílání je nastavitelný. Alarmy jsou rovněž indikovány lokálně na přístroji pomocí LED, LCD a akusticky.
Záznam je prováděn do energeticky nezávislé elektronické paměti. Údaje lze kdykoli přenést dodaným kabelem do osobního počítače přes rozhraní USB-C.

Zařízení obsahuje kalibrační list s deklarovanými metrologickými návaznostmi etalonů, který vychází z požadavků normy ČSN EN ISO/IEC 17025.

Vice informací o přístroji naleznete zde


COMET SYSTEM, s.r.o.
logo COMET SYSTEM, s.r.o.

Vývoj a výroba průmyslových a interiérových snímačů teploty, vlhkosti, atmosférického tlaku, koncentrace CO₂ pro techniku budov. Analogové výstupy 4-20mA, 0-10V. Sériové výstupy RS485, RS232. Ethernetové rozhraní - http, smtp, snmp, SOAP, telnet, www ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.