logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Při pořízení fotovoltaiky od E.Onu do 30. 4. 2024 je možné získat zvýhodnění až 40 000 Kč

Zákazníci, kteří si do konce dubna pořídí fotovoltaiku od E.ONu, mohou získat zvýhodnění až 40 000 korun

Až 40 000 korun může činit zvýhodnění na montáž solární elektrárny od E.ONu, pokud si ji zákazníci pořídí do konce dubna. Dalším pozitivním důvodem pro pořízení fotovoltaiky je i to, že prvotní investice do solární elektrárny jsou nižší než vloni, a to až o 20 %.

E.ON se nově rozhodl akci o měsíc prodloužit a vychází tak vstříc zájemcům o fotovoltaiku, kteří si ji chtěli v průběhu tohoto roku pořídit, ale už nestihli zareagovat na změnu dotačních podmínek pro solární výrobny, která platí od 15. února v rámci programu Nová zelená úsporám. Pořízení fotovoltaické elektrárny se i po změně podmínek stále vyplatí. Podle modelových výpočtů E.ONu je doba návratnosti v průměru o dva roky kratší, než kdyby si zákazník pořizoval elektrárnu před rokem touhle dobou.

E.ON všem zákazníkům, kteří si ho zvolí pro instalaci fotovoltaiky, vykompenzuje slevou na montáž do konce dubna rozdíl nákladů způsobený zkrácenou dotací. Klient tak získá zvýhodnění od 30 000 do 40 000 korun. Záleží pak na tom, o kolik bude finální částka nižší oproti původní dotaci. Zákazníkovi E.ONu se tak sníží při namontování fotovoltaiky vstupní náklady na pořízení celého systému, a zároveň dojde k dorovnání výše dotace.

Dalším pozitivním důvodem pro pořízení fotovoltaiky je i to, že prvotní investice do solární elektrárny jsou nižší než vloni, a to až o 20 %. Došlo totiž ke zlevnění hardwaru až o 100 000 korun a také začala platit menší sazba DPH na stavební práce (nově činí 12 % místo 15 %), kterou si féroví dodavatelé do celkové ceny řešení promítají.

Více informací


E.ON Česká republika, s.r.o.
logo E.ON Česká republika, s.r.o.

Skupina E.ON je tradičním partnerem české energetiky. Na českém trhu působíme od roku 1998. Dodáváme elektřinu 1,2 milionu zákazníků a zemním plynem zásobujeme více než 220.000 zákazníků, a to převážně v jižních Čechách a na jižní Moravě.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.