logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nové konstrukční řešení požárně uzavřených garážových stěn s obklady Hardie® VL Plank

Garážová stěna jako požárně uzavřená plocha s REI 45, štíhlá konstrukce a designový, bezúdržbový povrch.

Při plánování optimálního využití pozemku jsou garáže často umístěny na hranici se sousedním pozemkem. Z toho vyplývají požární požadavky na obkladové materiály a požární odolnost celé konstrukce. Povrch konstrukce by měl být nehořlavý a požární odolnost REI by měla splňovat požadavek na požárně uzavřenou plochu. Společnost James Hardie Europe nabízí i v takových situacích odpovídající certifikované a ekonomické řešení. Konstrukce s vláknocementovými obklady Hardie® VL Plank splňuje požární odolnost REI 30 / REI 45 (požárně uzavřená plocha).

Štíhlá garážová stěna 1HA 17-790 Hardie® VL Plank se skládá ze sádrovláknité desky fermacell® o tloušťce 15 mm na straně místnosti a dřevěné podkonstrukce (60 x 100 mm, osový rozměr 625 mm), která je obložena vláknocementovými obkladovými deskami Hardie® VL Plank. Ty mají kromě přirozeného vzhledu dřeva také inovativní systém spojení péro/drážka. Díky tomu je lze instalovat mnohem rychleji než srovnatelné systémy, aniž by bylo nutné používat další upevňovací systém. Fasádní desky Hardie® VL Plank jsou navíc odolné proti povětrnostním vlivům, a proto mají mimořádnou životnost. Kvalitní, snadno udržovatelný povrch a světlostálá barevná úprava s technologii ColourPlus™ zajišťují nízké nároky na údržbu. Barevná paleta s moderními, nadčasově elegantními barvami nabízí široký prostor pro design. Podrobné informace najdete v konstrukčním liste 1 HA 17-790.

Garážová stěna jako požárně uzavřená plocha


Fermacell, James Hardie Europe GmbH, o.s.
logo Fermacell, James Hardie Europe GmbH, o.s.

Fermacell - systémy suché výstavby. Výroba a prodej sádrovláknitých desek fermacell®, cementovláknitých desek POWERPANEL a fasádních obkladů Hardie®. Produkty jsou určeny pro dřevostavby, nízkoenergetické a modulární domy a rekonstrukce. ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.