logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Tepelná čerpadla GeniaAir od značky Protherm

Již pár let patří do hlavního portfolia renomovaného výrobce tepelné techniky, značky Protherm, kromě plynových kotlů a elektrokotlů také tepelná čerpadla.

Modelová řada GeniaAir vzduch-voda je dostupná ve variantách monoblok i split. Obě verze jsou vhodné jak pro novostavby, tak i starší domy, kde je plánována renovace topného systému. Jsou vhodné pro použití jak s podlahovým vytápěním, tak i radiátory. V případě, že má majitel objektu funkční plynový kotel, tak je navíc možné oba tyto systémy propojit a vytvořit hybridní systém vytápění, který nabízí celou řadu benefitů navíc.

Tepelná čerpadla GeniaAir umí jak vytápět a ohřívat vodu, tak i aktivně chladit. Velmi dobře a efektivně je tak lze využít i mimo hlavní topnou sezónu. Všechny modelové i výkonové řady tepelných čerpadel Protherm jsou akreditované pro získání státního příspěvku v některém z aktuálně dostupných dotačních programů.

Hlavní specifikace:

  • Nízké provozní náklady
  • Vyvinuto s ohledem na budoucnost a ekologii
  • Vysoký výkon a velmi nízká spotřeba energie
  • Perfektní volba pro novostavby i renovace topných systémů
  • Úžasně tiché, což ocení jak majitelé objektů, tak i jejich sousedé

Více informací


Protherm (Vaillant Group Czech s.r.o.)
logo Protherm (Vaillant Group Czech s.r.o.)

Společnost Protherm, která velmi sebevědomě vstoupila v roce 1992 na český trh se svým elektrokotlem, patří v současné době mezi přední české značky tepelné techniky. Díky zapojení do koncernu Vaillant Group exportuje Protherm své výrobky do mnoha zemí ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.