logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Potrubní spojka NORMA Group pro kanalizační potrubí z plastu a litiny

Potrubní spojka NORMA Group pro kanalizační potrubí z plastu a litiny
Potrubní spojka NORMA Group pro kanalizační potrubí z plastu a litiny

Jediný produkt pro spojení kanalizačního potrubí z litiny, plastu nebo pro smíšené instalační systémy. DCS RAPID DN 100 lze instalovat rychle a snadno bez použití speciálního nářadí.

Spojka pro kombinací materiálů odpadního potrubí

Konektor DCS RAPID DN 100 je osvědčeným produktovým řešením společnosti NORMA Group pro připojení všech litinových systémů odpadních vod. Produkt je nyní k dispozici také pro připojení plastových kanalizačních trubek, což nabízí profesionálům ve stavebnictví a HVAC větší flexibilitu při použití složitých kombinací materiálů. Spojka je opakovaně použitelná a lze ji použít i v případě, že je třeba potrubí řezat nebo jen opravovat, takže nedochází k plýtvání zbytkovým materiálem.

Větší flexibilita a úspora času pro instalatéry

S jediným produktem mají nyní uživatelé přístup k několika způsobům připojení potrubí odpadních vod – ať už se jedná o litinové, plastové nebo dokonce smíšené instalační systémy. DCS RAPID DN 100 lze instalovat rychle a snadno bez použití speciálního nářadí. Spoj je navíc rychlou alternativou ke svařování.

"Práce se spojkou je snadná a rychlá a pro staveniště, kde není k dispozici svařovací zařízení nebo elektrická energie, je DCS RAPID DN 100 ještě lepší volbou," říká Heiko Foering, produktový manažer průmyslových aplikací pro region EMEA ve společnosti NORMA Group.

Přípojka kanalizačního potrubí NORMACONNECT® DCS RAPID je certifikována podle EN 887 pro spojování litinových tvarovek a trubek a osvědčuje se již více než 40 let. Společnost NORMA Group nyní úspěšně dokončila testování DCS RAPID DN 100 s několika variantami plastových směsí běžných v systémech odpadních vod, jako jsou PP-H (HT nadzemní drenáž), PVC-U (KG podzemní drenáž) a polyetylen (PE/HDPE vysokohustotní polyetylen pro nadzemní a podzemní odvodnění).
Laboratorní zkouška1 byla provedena s tlakovými zkouškami, které splňují stejné požadavky jako u litiny. Všechny zkoušky prokázaly, že výrobek je vhodný pro spojování výše uvedených plastových materiálů pro kanalizační potrubí o rozměru DN 100 (OD 110 mm).

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.