logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Photon Energy rozšiřuje své služby o instalace domácích fotovoltaik

Solární společnost s dlouholetou historií se na českém trhu vrací k dodávkám fotovoltaiky pro rezidenční a komerční budovy.

Mezinárodní solární společnost Photon Energy není na českém fotovoltaickém trhu žádným nováčkem. Své kořeny má právě v České republice, kde začala v roce 2008 stavět první fotovoltaické parky. Postupem času své aktivity rozšířila do okolních zemí a také do Austrálie.

Kromě výstavby velkých systémů a jejich provozu a údržby (O&M) nebo velkoobchodního prodeje fotovoltaických komponentů a baterií se firma zaměřuje na energetické služby pro firmy. Ty zahrnují výstavbu a servis fotovoltaiky, smlouvy PPA na nákup čisté energie nebo agregaci flexibility a účast na DSR (Demand Side Response). 

V loňském roce česká pobočka Photon Energy vstoupila do rezidenčního sektoru a nabízí fotovoltaické elektrárny a bateriová úložiště pro rodinné a bytové domy. Firma pečlivě posoudí vhodnost objektu pro instalaci fotovoltaiky i energetické potřeby zákazníka a navrhne efektivní systém pro maximální využití vyrobené energie.

Ve Photon Energy mají zákazníci spolehlivého a stabilního partnera s 16letou zkušeností v oboru, 160 MWp instalovaného výkonu a silným zázemím (společnost je kótována na burzách ve 3 zemích včetně ČR).

Nezanedbatelnou výhodou je také vlastní velkoobchod, díky kterému má firma úzké vztahy přímo s výrobci prémiových FV komponentů a vlastní zkušený technický tým, který rychle vyřeší případné závady a reklamace.

Pokud se chystáte na veletrh Střechy Solar Řemeslo, navštivte stánek Photon Energy. Kromě konzultace svého projektu si můžete prohlédnout výběr používaných komponentů.

Více informací


Photon Energy
logo Photon Energy

Projektování, výstavba a servis fotovoltaiky od velkých solárních parků až po komerční a domácí střešní FVE včetně bateriových úložišť. Velkoobchod a e-shop pro fotovoltaiku a akumulaci.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.