logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Světová špička v aplikacích z oboru Technická zařízení budov: brzy živě na veletrhu Aquatherm!

V době, kdy ceny energií rostou a sílí snahy o dosažení větší udržitelnosti, objevuje se nebývalá poptávka po vysoce účinných a chytrých řešeních v oborech zásobování vodou, odpadní vody a zásobování teplem a chladem.

Na veletrhu Aquatherm 2024 v Praze Vám exkluzivně představíme naše největší novinky pod heslem „Nadšenci do Technických zařízení budov“. Těšte se na inovativní nápady, digitální služby a na novou éru inline čerpadel.

Naše hlavní novinky:

Začátek nové éry inline čerpadel

Společnost KSB představuje inline čerpadlo Etaline Pro, které změní vše – jak při plánování, tak v provozu. Bezkonkurenční flexibilita, efektivita a inteligence v kombinaci s designem!

BOA-Control pro dokonalé hydraulické vyvažování

Mnoho energie lze ušetřit správným nastavením – a pomocí vyvažovacích ventilů naší rozsáhlé řady BOA lze vyřešit každý problém v aplikacích zásobování teplem a chladem s maximální přesností!

Automatická tlaková stanice Delta Macro

Zásobování vodou pro výškové objekty, zavlažování sportovního hřiště, zajištění dostatečného tlaku pitné vody pro obce, to vše s pomocí stanice KSB Delta Macro! Nová řídící jednotka má řadu speciálních funkcí pro spolehlivý a ekonomicky šetrný chod automatických tlakových stanic, s širokou variabilitou dálkové komunikace s řídicími systémy budov nebo s vodárenským dispečinkem.

Digitální pomůcky pro každodenní práci projektantů

Efektivní on-line nástroje, inteligentní plánovací program nebo široká škála produktových dat: KSB nabízí nejen vysoce kvalitní produkty, ale také vhodné služby pro tvorbu projektů.

Objevte živě na místě naše inovace pro Technická zařízení budov. Najdete nás v hale 4, stánek 427 od 5. do 8. března 2024. Těšíme se na Vás!

A pokud ještě nemáte na veletrh Aquatherm Praha vstupenku: máme řadu volných vstupenek, které můžeme našim veletržním hostům nabídnout. Kontaktujete nás na info-cz@ksb.com a zašleme Vám kód pro registraci zdarma.

Zajistěte si vstupenku na veletrh Aquatherm


 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.