logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Získejte dotaci NZÚ na fotovoltaiku v původní výši

Dotační podpora pro domácí fotovoltaiku se od 15. února 2024 snižuje o desítky tisíc korun. Oznámení o změně přišlo náhle a nezbývá moc času jednat. Máme pro vás řešení.

Dotační podpora pro domácí fotovoltaiku se od 15. února 2024 snižuje o desítky tisíc Kč. Máme pro vás řešení - zafixujeme pro vás původní výši dotace a dáme vám až půl roku na to se rozmyslet, jak ji využijete.

Co udělat

Pošlete nám co nejdříve poptávku. Je nutné, abychom spolu do 13. února 2024 uzavřeli smlouvu o podání předžádosti. Pak budete mít 6 měsíců na to, abyste si vybrali fotovoltaickou elektrárnu podle vašich představ.

Kolik to bude stát a k čemu se zavážete

Pokud se nakonec pro realizaci fotovoltaiky s námi nerozhodnete, uhradíte pouze 500 Kč za náklady, které vzniknou na administrativních úkonech. Pokud si od nás FVE pořídíte, administraci předžádosti hradit nebudete. Smlouva vás nebude zavazovat k nákupu FVE a za odstoupení od ní nebudete penalizováni. Pokud od smlouvy odstoupíte a dotaci čerpat nebudete, neovlivní to vaše šance na získání dotací v budoucnu.

Nerozhodujte se o konkrétní podobě FVE pod tlakem

Víme, že mnoho lidí o fotovoltaice uvažuje, ale dosud váhá. Nelíbí se nám, že jste se nyní ocitli pod tlakem z náhlé změny dotačních podmínek. Nechceme, abyste kvůli tomu dělali rychlá a unáhlená rozhodnutí. Pořízení fotovoltaické elektrárny je investice. Bude váš život ovlivňovat na desítky let. Dáme vám 6 měsíců na to, abyste rozhodli o konkrétní podobě vaší solární elektrárny. Je možné se individuálně domluvit na prodloužení této lhůty až na 2 roky. Pro podání předžádosti vyplňte jakýkoliv kontaktní formulář na webu S-Power. Obratem se vám ozveme zpět.

Více informací


S-Power Energies, s.r.o.
logo S-Power Energies, s.r.o.

Jsme odborníci na zdroje obnovitelné energie pro rodinné domy, bytové domy a komerční budovy. Od roku 2016 jsme po celé České republice úspěšně nainstalovali přes 11 000 střešních fotovoltaik a tepelných čerpadel. Všichni naši odborníci na technologie jsou ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.