logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Voda a energie: Aliaxis partnerem konference Energetický management pro města a obce

Aliaxis je partnerem konference Energetický management pro města a obce 24. - 25.1 v Praze v hotelu DUO. Přijďte se potkat i nad tématem využívání dešťové vody v městských a obecních zařízeních.

Voda a energie spolu úzce souvisí, proto jsme se stali partnerem konference Energetický management pro města a obce, která se bude konat 24. a 25. ledna v Praze v hotelu DUO. Na konferenci se setkávají energetičtí manažeři z měst a obcí a sdílejí své zkušenosti s realizací energetických koncepcí a strategií, energeticky úsporných opatření a využívání OZE.

Letošní ročník konference je sice zaměřen primárně na komunitní energetiku, fotovoltaiku v praxi měst, zavádění energetického managementu či úspory energií, přesto bychom se s Vámi rádi potkali také nad tématem využívání dešťové vody. Na konferenci budou kolegové Jan Paulus a Jakub Butovič, kteří Vám rádi představí naše řešení, vysvětlí, jak pracujeme a jaké máme zkušenosti a nabídnou pomoc v případě řešení konkrétních projektů.
 
Jsme rádi, že stále více měst a obcí se rozhoduje využívat dešťovou vodu místo pitné na zálivku zeleně, údržbu či splachování toalet ve svých institucích a objektech. Je jasné, že na tyto činnosti je zbytečné plýtvat pitnou vodou a platit za ni. Kromě toho, že je využívání dešťové vody ekologické a ekonomické řešení, je také podporováno legislativou. Současná legislativa uvádí při výstavbě povinnost nakládat se srážkovými vodami na vlastním pozemku. Akumulace a zpětné využití se jeví jako nejvýhodnější způsob, jak toto udělat. Mezi naše nejnovější referenční objekty patří základní a mateřské školy, nemocnice nebo třeba i zámek Králův Dvůr. 

Více informací


Aliaxis Česká republika s.r.o.
logo Aliaxis Česká republika s.r.o.

Aliaxis Česká republika je dodavatel plastových materiálů pro přepravu médií a energií a také pro hospodaření s dešťovou vodou a odvodnění budov. Od 1. 3. 2022 došlo také k přejmenování společnosti Nicoll Česká republika s.r.o. a nyní již vystupuje na trhu ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.