logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Úsporné armatury pro umyvadla od společnosti Schell šetří vodu i energie

Armatury Schell PURIS bodují vynikající provozní bezpečností a jednoduchým, estetickým designem.
Armatury Schell PURIS bodují vynikající provozní bezpečností a jednoduchým, estetickým designem.

Úspory, úspory, úspory. Jeden z nejskloňovanějších termínů dneška. Mezi projektanty a provozovateli veřejných budov se proto velké oblibě těší samouzavíratelné tlačné umyvadlové baterie.

Schell nabízí samouzavíratelné tlačné umyvadlové baterie hned ve třech ucelených řadách: Petit, Puris a Xeris. Garantuje jejich dlouholetou bezvadnou funkčnost, vysoký stupeň hygieny a právě také znatelné úspory při jejich provozu. V závislosti na modelu je možné snížení spotřeby vody až o 70 %, aniž by byl snížen uživatelský komfort. Elektronické varianty je možné ovládat zcela bezdotykově a díky funkci proplachů usazené vody přispívají k uchování hygieny pitné vody.

A vaší pozornosti by rozhodně neměl ujít ani jejich nadčasový design, který přispívá k jejich odolnosti a k uchování hodnoty celého sanitárního prostoru. Proto mají designové armatury Schell vlastní a zcela charakteristický vzhled. Hladký chromový povrch nabízí menší plochu, na které se může usazovat vodní kámen a další nečistoty, zvýrazňuje atraktivní vzhled armatur, díky kterému je možné začlenit tyto výrobky do jakéhokoliv moderního architektonického stylu.

Více o umyvadlových armaturách Schell


SCHELL GmbH & Co. KG
logo SCHELL GmbH & Co. KG

Firma SCHELL patří mezi hlavní světové výrobce armatur a instalační techniky. Nabízený sortiment se skládá z výrobků v oblasti jak rohových regulačních a připojovacích ventilů, tak armatur a splachovačů pro veřejný sektor.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.