logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

TOP nářadí od prémiových značek v K&V ELEKTRO

Mnozí lidé už považují elektrické a AKU vybavení jako automatickou součást vybavení bytu, dílny či garáže pro údržbu domu.

Aby se práce povedla a šla rychle od ruky, je potřeba být náležitě vybaven. Elektrické vrtačky, pily a šroubováky výrazně usnadní a urychlí práci. Proto nabízíme TOP značky pro náročné, které nikdy nezklamou.

Mezi prémiové značky se řadí bezesporu profesionální řada BOSCH, odkud si můžete pořídit elektrické profi vrtačky, sekací kladiva a brusky, které vám často vydrží celý život. Velmi praktický je též AKU rázový utahovák BOSCH a další spolehlivé nářadí. Velmi oblíbená je také řada elektrického nářadí pro řemeslníky od světoznámé japonské firmy Makita a její vrtačky, brusky, bourací kladiva a pily nyní v exkluzivní nabídce za výhodnou cenu.

Nezapomenout nesmíme ani na firmu Narex, která se zaměřuje na profi nářadí od svých prvopočátků a od které si můžete zakoupit např. AKU hybridní šroubováky, kotoučovou pilu (mafl), úhlové elektrické i aku brusky.  

Tvrdou konkurenci ostatním výrobcům dělá legendární DeWALT, kterého díky prvotřídní kvalitě můžete vidět ve výbavě mnoha řemeslníků napříč různými obory. Ve spotřebičích pro úklid, jako jsou vysavače a tlakové myčky hraje prim značka Kärcher. Jeden z populárních výrobků je AKU vysavač na okna.

Těší nás, že vám můžeme poskytnout tuto lákavou nabídku prémiového nářadí. Náš celý sortiment nářadí je však větší a obohacen o co nejširší nabídku značek, abyste na našem obchodu našli vše potřebné pro svou práci.

Více informací


K & V ELEKTRO a.s.
logo K & V ELEKTRO a.s.

K&V ELEKTRO a.s. je českým prověřeným velkoobchodním a maloobchodním prodejcem elektroinstalačního materiálu. Nabízí široký sortiment jako svítidla, světelné zdroje, vypínače, zásuvky, jističe, kabely a mnoho dalšího elektromateriálu skladem. Využít můžete ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.