logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Dodavatel fotovoltaických elektráren, skupina SolidSun, vstupuje na slovenský trh

Přední dodavatel fotovoltaických elektráren na českém trhu, skupina SolidSun, zahajuje svoji působnost na Slovensku. Pokračuje tak v růstu posledních let.

Skupina SolidSun bude od ledna 2024 nabízet své služby i slovenským zákazníkům. Její komplexní řešení budou moci využít domácnosti i firmy.

„Když se za letošním rokem ohlédnu, mohu říct, že byl pro naši společnost velmi úspěšný. Věříme, že bude ještě lepší než ten minulý. Očekáváme znovu rekordní finanční výsledky. Rozšíření působení mimo Českou republiku pro nás byl logický krok. Na Slovensku navíc poptávka po fotovoltaických elektrárnách roste,“ říká Adam Navrátil, člen představenstva skupiny SolidSun.

„Našim cílem je vybudovat úspěšnou pobočku, která bude postupně schopná nabídnout slovenským zákazníkům všechny služby, které již úspěšně přes 10 let poskytujeme v Česku. Díky spuštění nového kola dotací v rámci slovenského dotačního programu Zelená domácnostem jsou nyní fotovoltaické elektrárny v hledáčku tamního obyvatelstva a my věříme, že jim máme co nabídnout,“ doplňuje Marek Čentéš, jednatel slovenské pobočky SolidSun s.r.o.

Skupina SolidSun je na českém trhu ostřílený hráč. Instalací fotovoltaických elektráren se zabývá od roku 2013. Za deset let svého působení úspěšně nainstalovala více než 10 000 elektráren. Zákazníkům nabízí komplexní řešení. Kromě návrhu a realizace fotovoltaiky na míru každé domácnosti i firmě – včetně zajištění dokumentace a vyřízení veškeré administrativy – poskytuje i další služby. Vykupuje přebytky energie, stará se o následný servis elektrárny, a díky dohledovému centru, které funguje 24/7, hlídá její správný výkon.

Letos portfolio svých služeb rozšířila o tepelná čerpadla, a to díky spojení s předním českým výrobcem tepelných čerpadel firmou Acond. Navázala také spolupráci s Českou spořitelnou a se společností GEPARD FINANCE. „Ve spolupráci s finančním sektorem vidíme obrovský smysl a jsme jedinými na trhu, kdo s ním takto úzce kooperuje. V rámci spolupráce s Českou spořitelnou a Stavební spořitelnou České spořitelny jsme vymysleli možnost, jak si lidé mohou pořídit fotovoltaiku zdarma. Tento nový produkt je kombinací naší fotovoltaické elektrárny se zajištěným výkupem přebytků energie a výhodného financování od Stavební spořitelny České spořitelny. Chceme totiž, aby byla dostupná pro všechny, kteří o ni mají zájem,“ dodává Adam Navrátil.

Inovovat, vylepšovat své služby a navazovat partnerství, která budou pro její zákazníky přínosem, plánuje skupina i nadále. Kromě českých zákazníků z tohoto přístupu budou nyní těžit i zájemci o pořízení fotovoltaiky na Slovensku.


SolidSun
logo SolidSun

Jsme skupina Solidsun - poskytujeme komplexní řešení v oblasti fotovoltaických elektráren. A to jak pro rodinné domy, tak firmy. Navrhujeme a realizujeme FVE, stavíme FV parky v ČR i EU, zajistíme výhodný výkup přebytků energie z FVE. O klienta se staráme ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.