logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Dalibor Zamykal byl jmenován novým ředitelem divize Energetické systémy Zeppelin CZ

Novým ředitelem divize Energetické systémy Zeppelin CZ byl jmenován Dalibor Zamykal, který doposud působil na pozici manažer obchodu a rozvoje. Díky svým bohatým zkušenostem je připraven pokračovat v úspěšném rozvoji, kterým divize v posledních letech prochází.

Dalibor Zamykal
Dalibor Zamykal

Dalibor Zamykal nastoupil na pozici manažera obchodu a rozvoje divize Energetické systémy Zeppelin CZ v roce 2015 po zkušenostech z manažerských postů u společnosti Atlas Copco. Za dobu jeho vedení došlo k podstatnému rozšíření obchodního týmu a nárůstu objemu zakázek.

Kromě role dodavatele zástavbových motorů a motorgenerátorů je dnes Zeppelin CZ především dodavatelem komplexních energetických řešení. „Dodáváme technologická řešení na špičkové úrovni a chceme v tom pokračovat nejen na servisní bázi, ale také v oblasti rozvoje obchodní činnosti. Kromě tradičních dodávek lokomotivních či OEM motorů dodáváme komplexní řešení, jako např. rozsáhlé kogenerační jednotky nebo hybridní energetické systémy kombinující více zdrojů včetně těch obnovitelných,“ říká Dalibor Zamykal.

Energetické systémy Zeppelin CZ těží z úzké spolupráce s divizí Power Systems mateřského koncernu Zeppelin GmbH. I díky tomu dokážeme realizovat zakázky velkého rozsahu, a to i v roli generálního dodavatele.

Divize tak nabízí široké spektrum služeb od dodávek jednotlivých motorů a motorgenerátorů přes komplexní poprodejní a servisní péči až po rozsáhlou projektovou činnost.

Dalibor Zamykal byl jmenován ředitelem divize Energetické systémy Zeppelin CZ 1. 7. 2023.

Více informací


Zeppelin CZ s.r.o.
logo Zeppelin CZ s.r.o.

Společnost Zeppelin CZ s.r.o., výhradní prodejce stavebních strojů a zařízení Cat® pro Českou republiku, dodává na český trh širokou škálu stavebních, zemních, zemědělských a důlních strojů amerického výrobce Caterpillar. Je také dodavatelem ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.