logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nová aplikace DAB live! Pro ESYBOX MINI3

Aplikace určená pro koncové uživatele, s kterou lze přes smartphone vzdáleně ovládat elektronickou domácí vodárnu ESYBOX MINI3.

Pomocí nové aplikace můžete zobrazit stav vašeho systému. Pokud dojde k nějakému problému, můžete se ho pokusit vyřešit, protože aplikace vám odešle oznámení s konkrétním chybovým hlášením. Také si můžete nastavit změnu parametrů na omezenou dobu, například vyšší tlak po dobu sprchování nebo noční režim pro jistotu, že vás nebude po dobu spánku nic rušit. S DAB live! Můžete jednoduše kontrolovat spotřebu vody a elektrické energie a porovnávat ji s předchozím měsícem. Ze spotřeby je tak možné vyvodit optimální nastavení a tím šetřit svou peněženku i životním prostředí. Aplikace DAB live! Je volně dostupná na App Store a Google Play.

Více informací


IVAR CS spol. s r.o.
logo IVAR CS spol. s r.o.

Společnost IVAR CS spol. s r.o. působí, jako reprezentant obchodně technického zastoupení řady evropských firem působících v oboru TZB dle kategorizace použití. IVARTRIO - rozvody podlahového vytápění, rozvody k otopným tělesům včetně jejich připojení, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.