logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Invisible Grip od Kaldewei zaručuje díky perfektní stabilitě při stání ve sprše i ušlechtilému lesku bezstarostné zážitky v koupelně

Invisible Grip od Kaldewei představuje fascinující spojení bezpečí a estetiky v koupelně.

Nová úprava povrchu pro moderní extra ploché sprchové vaničky a koupací vany ze smaltované oceli zaručuje optimální stabilitu při stání, aniž by však oslabovala luxusní estetiku, vnímání doteku či hygienické vlastnosti. Inovace z udržitelného světa Luxstainability® od Kaldewei představuje optimální řešení zejména pro všechny náročné uživatele koupelen, kteří kladou důraz na bezpečné stání při sprchování a přitom se v koupelně nechtějí vzdát ušlechtilého designu.

Invisible Grip je koncipován tak, aby optimalizoval stabilitu při stání v koupací vaně nebo pod sprchou. Neviditelná mikrostruktura smaltovaného povrchu zajišťuje maximální stabilitu i při použití mýdla, sprchového gelu či šamponu nebo jednoduše při kontaktu s vodou. Při doteku překonává tento povrch veškerá očekávání: Kontakt pokožky s lesklým povrchem bez obsahu plastů je absolutně příjemný.

Glamour a bezpečí v koupelně
Invisible Grip je dalším řešením, s nímž Kaldewei opět udává trendy v oblasti designu bezpečných koupelen pro všechny generace. Nezávislá certifikační společnost LGA Bautechnik potvrdila, že protiskluzové vlastnosti Invisible Grip odpovídají klasifikačnímu stupni C pro mokré povrchy, po nichž se chodí naboso, podle normy DIN EN 16165. To je důležité zejména při plánování bezbariérových koupelen.

Opticky atraktivní řešení s ušlechtilým smaltovaným povrchem je k dispozici pro extra ploché sprchové vaničky a koupací vany v barevném provedení alpská bílá. Povrch Invisible Grip v suchém stavu samozřejmě zaujme svým zářivým, ušlechtilým leskem. Tento povrch proto nepřináší do koupelny jen bezpečí, ale také špetku moderního designu ve stylu glamour. Povrch opatřený mikrostrukturou lze navíc čistit stejně snadno, jako je tomu u běžného smaltovaného povrchu. Na webu Kaldewei naleznete názorné video, které vám ukáže, jak funguje nová úprava povrchu.

Více informací


Kaldewei CS, s.r.o.
logo Kaldewei CS, s.r.o.

KALDEWEI je špičkový německý výrobce sanitárního vybavení, který vyrábí své produkty ze smaltované oceli. Portfolio zahrnuje koupací vany, sprchové vaničky, umyvadla i montážní systémy pro jednoduchou montáž.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.