logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Profesní zkouška: Instalatér soustav s tepelnými čerpadly a mělkých geotermálních systémů

Společnost ait-česko nově nabízí možnost absolvovat zkoušku profesní kvalifikace Instalatér soustav s tepelnými čerpadly a mělkých geotermálních systémů (kód: 26-074-M).

Reklama

Společnost ait-česko se stala autorizovanou osobou dle požadavků Ministerstva průmyslu a obchodu a Národní soustavy kvalifikací. Nově nabízíme možnost absolvovat zkoušku profesní kvalifikace Instalatér soustav s tepelnými čerpadly a mělkých geotermálních systémů (kód: 26-074-M) dle zákona č. 406/2000 Sb., o hospodaření energií.

Úspěšným složením zkoušky získáte osvědčení o profesní kvalifikaci s platností na dobu 5 let, které vám umožní instalovat systémy využívající obnovitelné zdroje energie, financované za podpory státního nebo evropského rozpočtu. Platné osvědčení je jedním z povinně předkládaných dokumentů při vyřizování žádosti o proplacení dotace. Osvědčení nelze získat pro firmu, platí pouze pro kvalifikované osoby.

Máte o zkoušku zájem?

Pokud máte o absolvování zkoušky zájem, navštivte naše webové stránky, kde naleznete podrobnější informace včetně přihlášky ke zkoušce.

Ceník:

  • 4.000 Kč (bez DPH) za zkoušku
  • 2.500 Kč (bez DPH) za přezkoušení po 5 letech

Místo konání: ait academy, V Lomech 2376/10a, 149 00 Praha 11 - Chodov.

V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat na emailové adrese info@ait-cesko.cz

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.