logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Jak velké sucho nás čeká v roce 2024? Nový sortiment pro vsakování dešťových vod

Rok 2023 byl pouze odvarem toho, co se může díky kumulaci faktorů dít v roce 2024. Sucho nás bude v ČR trápit dál a dál.

Klimatické změny a zhoršující se stav životního prostředí staví před nás výzvy, na které je třeba reagovat rychle a efektivně. Jeden z klíčových faktorů pro ochranu životního prostředí je správná péče o dešťovou vodu. Naštěstí, eshop Destovka.eu představil nový sortiment, který vám pomůže vsakovat dešťovou vodu a chránit tak naši planetu.

V roce 2024 nás dle předpovědí portálu Intersucho.cz čekají opravdu zásadní suché epizody. V roce 2023-2025 se statisticky zvyšuje riziko velké povodně v Česku, zejména v Praze v souladu se solárním cyklem a také hrozí v různých částech světa velké sucho, povodně a zemětřesení, tedy extrémy, které globálně ovlivní lidskou populaci. Rok 2023 byl pouze odvarem toho, co se může díky kumulaci faktorů dít v roce 2024.

Co Destovka.eu nabízí:

  • Dešťové nádrže: Dešťové nádrže: Naše dešťové nádrže jsou dostupné v různých velikostech a provedeních, což umožňuje snadnou integraci do různých prostředí. 
  • Vsakovací prvky: Pro efektivní vsakování dešťové vody do půdy nabízíme různé drenážní prvky, včetně drenážních trubek, geotextilií a vsakovacích jímek.  
  • Zahradní prvky: Pro ty, kteří chtějí využít dešťovou vodu v zahradě, nabízíme sortiment zahrnující dešťové sudy, hadice a systémy na zavlažování.

Ochrana životního prostředí je naší společnou zodpovědností, a Destovka.eu vám pomůže krokem vpřed směrem k udržitelnějšímu budoucímu pro všechny.

Pro více informací a nákup produktů navštivte stránky Destovka.eu a podívejte se na sortiment pro zachycení a vsakování dešťové vody.

Široký sortiment výrobků, pro snadnou instalaci


Dešťovka.eu
logo Dešťovka.eu

Na našem E-SHOPU nabízíme vybrané doporučené produkty - nádrže na dešťovou vodu, jímky, čistírny a další. Velkoobchod a B2B pro stavební firmy. Pomáháme se získáním dotace z programu Dešťovka SFŽP, zpracováváme odborné posudky a žádosti.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.