logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Dodavatel fotovoltaických elektráren SolidSun a GEPARD FINANCE navázali spolupráci

Fotovoltaické elektrárny se lidem vyplatí, řada z nich si je ale nemůže pořídit kvůli nedostatku vlastních finančních prostředků. Skupina SolidSun proto navazuje další spolupráci s finančním sektorem, tentokrát se společností GEPARD FINANCE, aby svým zákazníkům usnadnila řešení tohoto problému.

Zájem o udržitelné zdroje energie přetrvává i po rekordním roce 2022, ve kterém například skupina SolidSun nainstalovala celkem 3 595 fotovoltaických elektráren. Lidé totiž i po stabilizaci cen uvažují o energeticky úspornějším bydlení, které je zároveň šetrnější k životnímu prostředí. Vedle řady výhod těchto řešení ale stojí překážka v podobě peněžní náročnosti, která se k budování vlastní solární elektrárny pojí. Proto jistě mnoho zájemců o zelenou energii uvítá spolupráci skupiny SolidSun s firmou GEPARD FINANCE, která jim obstarání financí usnadní.

„Navázání nové spolupráce s GEPARD FINANCE je logickým vyústěním naší dosavadní kooperace s finančním sektorem. Těší nás, že jsme i v oblasti finančního poradenství našli silného a spolehlivého partnera, který dokáže komplexně obsloužit naše spektrum klientů,“ říká Adam Navrátil, člen představenstva skupiny SolidSun.

„Na spolupráci se skupinou SolidSun oceňujeme především stabilitu této společnosti, založené v roce 2013, a její inovativní a prozákaznický přístup, který se naplno projevuje v jejích úspěších na trhu,“ doplňuje Ing. Jiří Pathy, generální ředitel GEPARD FINANCE, a.s.


SolidSun
logo SolidSun

Jsme skupina Solidsun - poskytujeme komplexní řešení v oblasti fotovoltaických elektráren. A to jak pro rodinné domy, tak firmy. Navrhujeme a realizujeme FVE, stavíme FV parky v ČR i EU, zajistíme výhodný výkup přebytků energie z FVE. O klienta se staráme ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.