logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Chytré tepelné čerpadlo od Woltairu stojí nově 99 000 korun

Woltair nasazuje do konce září akční ceny unikátního tepelného čerpadla WLTR, které reaguje i na předpověď počasí. WLTR čerpadla mají navíc nově záruku 5 let a garanci instalace do 30 pracovních dní.

Akční zářijové ceny se vztahují na všechny 4 varianty tepelného čerpadla WLTR. Všechny ceny jsou včetně DPH a platí do 30. září tohoto roku:

  • WLTR 9 kW: 99 000 korun
  • WLTR 12 kW: 109 000 korun
  • WLTR 17 kW: 129 000 korun
  • WLTR 22 kW: 139 000 korun

Na zvýhodněnou nabídku se vztahuje také akce 30/50, v rámci které garantuje Woltair instalaci tepelného čerpadla do 30 pracovních dní, jinak odpustí polovinu ceny.

„Od 1. září začala běžet roční lhůta pro výměnu kotlů na tuhá paliva 1. a 2. emisní třídy, v plném proudu jsou Kotlíkové dotace a startovat bude i program Nová zelená úsporám, ve kterém budou nově moci lidé čerpat dotaci i při výměně tepelného čerpadla za starý plynový kotel. To vše bude znamenat rostoucí zájem o tepelná čerpadla před začátkem letošní topné sezóny a WLTR za akční ceny je ideální volbou, pokud jde o poměr kvality a ceny,“ popisuje Jan Kadlec, Country manažer Woltair ČR.

Stále ve spojení a pod kontrolou

Tepelné čerpadlo WLTR je unikátní především ve vzdáleném přístupu a sofistikované regulaci. Díky připojení tepelného čerpadla WLTR na internet pomocí LAN ho lze vzdáleně nastavovat, servisovat i monitorovat.

Woltair se zaměřil i na precizní regulaci tepelného čerpadla. Optimální výkon a spotřeba se tak odvíjí nejen dle aktuální venkovní teploty, ale i podle předpovědi počasí pro daný region, díky čemuž dovede WLTR optimalizovat spotřebu a náklady na vytápění.

Více informací o zářijové akci

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.