logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Půjčovna strojů nyní i v Horních Počernicích

Půjčovna strojů Zeppelin CZ otevírá již patnáctou pobočku. V Horních Počernicích jsme otevřeli třetí půjčovnu v Praze, našim zákazníkům tak můžeme být zas o něco blíž.

Půjčovna strojů je součástí komplexních služeb Zeppelin CZ již 25 let. Během této doby jsme se naučili, jak důležité je soustředit se na potřeby našich zákazníků a vycházet jim v maximální možné míře naproti.

Jedním z takových kroků je i nová pobočka Půjčovny strojů v Horních Počernicích, již patnáctá na území České republiky. Ta doplní stávající půjčovny v Chrášťanech a Jažlovicích, a pomůže tak ještě lépe obsloužit pražské a středočeské zákazníky. Víme, že doprava stavebních strojů je časově náročná a nákladná, i proto se snažíme být zákazníkům co nejblíže. Poloha Půjčovny v Bystré ulici v Horních Počernicích je přímo ideální. Nachází se v místě s dobrou dopravní dostupností, mezi dálnicemi D10 a D11. Díky propojení sítě našich půjčoven si i zde můžete zapůjčit kterýkoli z našich strojů a zařízení, kterých dnes máme v nabídce na 1 800. Samozřejmostí je možnost vybrat si a poptat stroj online. K dispozici jsou také stroje z řady EcoRent, tedy stroje mimořádně šetrné k životnímu prostředí.

Nová pobočka Půjčovny strojů Zeppelin CZ otevřela své brány 24. července 2023 a najdete ji snadno na adrese Bystrá 761/10, Praha 9 – Horní Počernice.

Půjčovna strojů Zeppelin CZ má řešení pro každý projekt. Už 25 let.

Více informací


Zeppelin CZ s.r.o.
logo Zeppelin CZ s.r.o.

Společnost Zeppelin CZ s.r.o., výhradní prodejce stavebních strojů a zařízení Cat® pro Českou republiku, dodává na český trh širokou škálu stavebních, zemních, zemědělských a důlních strojů amerického výrobce Caterpillar. Je také dodavatelem ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.