logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Vypínače, které šetří

Moderní a zároveň praktické… takové řešení pro osvětlení interiéru přináší výrobce OBZOR Zlín. Ve svém sortimentu totiž nabízí vypínače, které šetří! A to nejen energií, ale také prostorem.

Úsporné osvětlení s LED vypínači

Běžným požadavkům na funkčnost vypínačů se stává postupné stmívání jasu v domácnosti. Tuto schopnost doprovázenou i úsporou energií mohou mít světla díky LED stmívači, který navzdory nostalgickému retro vzezření drží krok s moderními trendy. „S LED stmívačem v kolekci RETRO lze ovládat intenzitu LED osvětlení i klasických žárovek ve svítidlech dle naší potřeby. Kromě efektu stmívání nadchne LED stmívač také úsporou energie, právě díky možnosti měnit intenzitu světla,“ říká Ing. Martina Obadalová, vedoucí marketingu společnosti OBZOR Zlín, českého výrobce domovní elektroinstalace. Pro regulaci jasu světla stačí otáčet středovým ovladačem a díky integrovanému nezávislému střídavému přepínači je navíc možné tlumit světla i z více míst.

Prostorově efektivní trojvypínač

Šikovně řešené rámečky pro vypínače jsou dalším způsobem, jak ušetřit – tentokrát prostor na stěnách. S tím pomohou nejen vícenásobné rámečky, ale i novinka v domovní elektroinstalaci – trojvypínač ELEGANT! „Ovládací kryt trojvypínače ELEGANT je rozdělený na tři segmenty, přičemž každý slouží k rozsvěcení a zhasínání jednoho světla nebo okruhu,“ popisuje Ing. Martina Obadalová z OBZORu. Zásadní výhodou tohoto řešení je úspora místa na stěně, která by jinak musela být osazena dvěma nebo třemi vypínači. Trojvypínač ELEGANT je kromě základní bílé barvy dostupný také v černé, zlaté a hliníkové variantě.

LED stmívače a trojvypínač ELEGANT jsou elegantním řešením pro úsporu energie a prostoru.

Více informací


OBZOR, výrobní družstvo Zlín
logo OBZOR, výrobní družstvo Zlín

OBZOR je tradiční český výrobce vačkových spínačů, domovní elektroinstalace a doplňkového příslušenství. Dále se zaměřuje na výrobu dílů pro automobilový průmysl, elektromechanických výrobků, kovových dílů, vstřikování plastů a výsek těsnění. Má oprávnění ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.