logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

V červenci 2023 vyjde kniha WATERWORLDS

V červenci 2023 vyjde kniha WATERWORLDS
V červenci 2023 vyjde kniha WATERWORLDS

Avizo knihy, která zobrazuje dvanáct mimořádných osobností, které se věnují ochraně vody po celém světě.

20. července 2023 vyjde v nakladatelství Benevento " Vodní světy – ochrana naší modré planety od ledovce po hluboké moře". Tato kniha zobrazuje dvanáct mimořádných osobností, které se věnují ochraně vody po celém světě, s fascinujícími fotografiemi a živým designem. Během tohoto procesu se čtenář dozví vše, co stojí za to vědět o našem nejdůležitějším zdroji - od ledovců přes řeky, jezera a bažiny až po oceány a hluboké moře. Inspirativní ilustrovaná kniha, která informuje a inspiruje naději.

Tato kniha s fascinujícími fotografiemi zobrazuje dvanáct mimořádných osobností, které se zavázaly chránit vody po celém světě. V návaznosti na jejich příběhy, se čtenář dozví vše, co stojí za to vědět o našem nejdůležitějším zdroji. Od ledovců přes řeky, jezera a bažiny až po oceány a hluboké moře – voda jako místo v ohrožení po celém světě.

Mezi dvanácti protagonisty je Richard Vevers, zakladatel a generální ředitel „The Ocean Agency“ z oceňovaného dokumentu Netflix „Chasing Corals“ nebo rakouská ekoložka Birgit Sattler.

WATERWORLDS - The Protection of our Blue Planet from Glacier to Deep Sea
  • Publisher: BENEVENTO
  • Published on July 20, 2023
  • Approx. 270 pages, 255 mm x 300 mm
  • ISBN: 978-3-7109-0160-7
  • Retail price: € 78.00 | 101.00 CHF
 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.