logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Teplá voda nepatří do kanalizace

Realita současnosti je taková, že se snažíme recyklovat, minimalizovat plýtvání jídlem, separovat odpad a pořizovat úsporné spotřebiče, které snižují energetickou náročnost.

Avšak stále existuje oblast, kterou přehlížíme a plně nevyužíváme její potenciál. O čem je řeč? Pokud tipujete teplou vodu, tak jste tipovali správně. Je překvapivé, že to, co nás v rodinném rozpočtu stojí téměř nejvíc peněz, pouze takto bez dalšího využití vypouštíme do kanalizace. Přitom existuje jednoduchý způsob, jak znovu využít teplo z odpadní vody a investice do tohoto systému se třeba v případě rodinného domu vrátí do 5 let. Pořízením rekuperačního výměníku AKIRETHERM® si na dlouhé roky zabezpečíte o několik desítek procent nižší účty za el. energie. A za to vám poděkuje nejenom vaše peněženka, ale taky příroda, protože se s každým ušetřeným stupněm na ohřátí vody snižuje množství CO2 vypouštěné do ovzduší a tím aktivně přispíváte ke snižování uhlíkové stopy.

Nárůst zájmu o rekuperační výměník AKIRETHERM® nás skutečně těší. Je skvělé vidět rostoucí zájem o tento systém nejen mezi odbornou veřejností, ale i mezi laiky. Tímto přispíváme ještě víc k šetření s naším nejcennějším zdrojem. Zvýšená poptávka po našem sytému a větší povědomí o tom, že rekuperace není pouze o vzduchu, ale přináší ještě větší výhody, jsou pro nás důkazem. Navíc se rozšiřuje možnost zakoupit náš rekuperační výměník AKIRETHERM® nejen v kamenných prodejnách, ale i v e-shopech. Samozřejmostí je, že veškeré důležité informace i možnost objednání jsou stále k dispozici na našich stránkách www.akire.cz

Rekuperační výměník


AKIRE s.r.o.
logo AKIRE s.r.o.

Ryze český výrobce a prodejce rekuperačních výměníků zpětného získávání tepla z odpadních vod AKIRETHERM určených zejména pro rodinné domy. Zařízení vyrovnává nekontinuální provoz v objektu a významným způsobem snižuje jeho energetickou náročnost.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.