logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Suché systémy sálavého teplovodního podlahového vytápění IVARTRIO

Novinkou v nabídce společnosti IVAR CS jsou systémové tepelně izolační desky a doplňkové komponenty pro instalaci suchých systému teplovodního podlahového vytápění bez mokrého procesu betonáže.

Nízkoteplotní zdroje, jako jsou švédská tepelná čerpadla THERMIA a nízkoteplotní systémy teplovodního podlahového vytápění IVARTRIO, jsou stále častější volbou v rozhodování investorů. Patří mezi ně i suché systémy teplovodního podlahového vytápění IVARTRIO se specifickým použitím v případech, kdy rekonstrukce objektu neumožňuje použití klasických betonových mazanin nebo samonivelačních směsí.

Hlavními důvody pro instalaci suchých systémů podlahového vytápění je riziko neúměrného zatížení konstrukcí dřevěných trámových stropů při rekonstrukcích a modernizacích stávajících objektů, nebo z důvodu nežádoucí nadměrné vlhkosti např. u dřevostaveb. Široká nabídka alternativ tepelně izolačních vrstev rozšiřuje možnosti použití.

Systémové tepelně izolační desky pro instalaci suchých systémů teplovodního podlahového vytápění jsou volitelné v závislosti na materiálu tepelně izolační vrstvy. Vyrobené mohou být z extrudovaného polystyrenu IVAR.TBE 30-16, z přírodních dřevitých vláken IVAR.GREEN 30-16, tvrzené minerální vlny IVAR.ROCK 30-16 nebo z přírodních obnovitelných vláken IVAR.NATURE 30-16. Tloušťka tepelně izolačních desek je 30 mm a umožňují dle typu instalaci potrubí s osovou vzdáleností 125 a 250 mm. Jednotlivé otopné smyčky suchých systémů se pak instalují z kvalitního kompozitního vícevrstvého potrubí ALPEX s typem pokládky meandr, který je dán konstrukcí systémové tepelně izolační desky.

Více informací


IVAR CS spol. s r.o.
logo IVAR CS spol. s r.o.

Společnost IVAR CS spol. s r.o. působí, jako reprezentant obchodně technického zastoupení řady evropských firem působících v oboru TZB dle kategorizace použití. IVARTRIO - rozvody podlahového vytápění, rozvody k otopným tělesům včetně jejich připojení, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.